Konak ve Beşer'den KOSGEB'e ziyaret
TOSYÖV Başkan Yardımcısı ve Afyonkarasihar TOSYÖV Başkanı İhsan Beşer ile Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar odaları Birliği Başkanı A. Kadir Konak KOSGEB Genel Merkezi'ne davet edildiler.
Geçtiğimiz hafta davet gereği KOSGEB Genel Merkezi'ne giden Beşer ve Konak burada KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan ve KOSGEB Başkan Yardımcılığı'na yeni atanan Ahmet Karakoç ile görüştüler. KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan yapılan görüşmede Afyonkarahisar'ı önemsediklerini, bu noktada kendilerine ulaşan talepleri çok hızlı çözme konusunda çaba sarfettiklerini belirtti.
Afyonkarahisar'daki tüm kurum ve kuruluşların KOSGEB'e sahip çıktığını, ancak Afyonkarahisar teşkilatının ilk kurulum aşamasındaki eksiklerin tamamlanması açısından ESOB'dan büyük destek gördüklerini belirten Mustafa Kaplan bu sebepler Beşer ve Konak'a ayrıca teşekkürlerini iletti.
TOSYÖV Başkan Yardımcısı İhsan Beşer ve ESOB Başkanı Kadir Konak ise KOSGEB'in çalışmalarının ticaret ve sanayinin tüm kesimleriyle birlikte esnaflar için de büyük önem taşıdığını belirterek, bundan sonrası için de KOSGEB'e ellerinden gelen tüm desteği sağlayacaklarını dile getirdiler.
Editör: Haber Merkezi