KONAK: “DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZ
TERÖRÜ MUTLAKA YENECEKTİR”

 
Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, hain terör ve destekçilerini şiddetle kınadıklarını söyledi.  Hangi isim altında olursa olsun tüm terör yuvalarını  lanetlediklerini
Söyleyen Başkan Konak,  Gaziantep patlamasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifa diledi.
Türk milletinin ikinci istiklal savaşı ile karşı karşıya olduğunu bu savaşı da millet olarak kazanacaklarını söyleyen ESOB Başkanı Konak,  eli kanlı terör örgütlerinin Türkiye Cumhuriyeti Devletine asla zarar veremeyeceklerini bildirdi.
Başkan Konak açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“İnsanlarımızın en mutlu gününü zehir eden teröristlerin amacı ülkemizde karışıklık çıkarmak. Ama Türk Milleti bu oyunlara gelmeyecektir. 15 Temmuz gecesi demokrasiye sahip çıkan insanlarımız, tankların önüne geçmekten, uçakların bombalarına karşı gelmekten, mermilere karşı dik durmaktan asla çekinmemiştir. Adı ister FETÖ ister PKK  ister DAEŞ olsun. Kim hangi taraftan gelirse gelsin tüm terör örgütlerine milletimiz en iyi cevabı verecektir. Milli birlik ve beraberliğimize göz koyan  dış destekli bu terör örgütlerine karşı her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içinde olmalıyız.Gaziantep saldırısını şiddetli kınıyor, Yüce Milletimizi başsağlığı diliyoruz” 
 
Editör: Haber Merkezi