Komutanlardan anlamlı ziyaret

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Bursa Temsilcisi Özel Kuvvetler Komutanlığından Emekli E.P.Kd.Alb. Tayfun Denizbinay ve Temsilcilik İdari İşler Sorumlusu E.J.Kd.Bçvş. Ümit Demiray, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetimi tarafından karşılanan ve dernek binasında Şehit Aileleri Gazi ve yakınları ile bir araya gelen komutanlar, Şehit aileleri ve gazilerle görüş alış verişinde bulundular.

Her karışı şehit kanlarıyla sulanmış vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizin ailelerinin ve Gazilerimizin kendileri için en kutsal emanetler olduğunu belirten Komutanlar, dernekte hazır bulunun Şehit torunlarıyla da yakından ilgilendiler.

Dernek faaliyetleri hakkında bilgiler alan Komutanlar, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'nin Türkiye çapında örnek alınacak çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek Başkan Kumartaşlı ve yönetimini tebrik ettiler.

Komutanlar, Denizbinay ve Demiray, Afyonkarahisar ve ilçelerindeki tüm Şehit Ailelerine Gazi ve yakınlarına verdiği önem ve destekten dolayı Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı'ya teşekkür ederlerken, böylesine güzel bir mekanın oluşmasında emeği geçenleri de tebrik ettiler.

Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ve dernek binasının gezildiği ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Editör: Haber Merkezi