KOM Daire Başkanı Vali Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti
Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele hizmet politikalarını ve mücadele stratejilerini belirlemek, bilgi değişimi ve işbirliği sağlamak ve mücadelenin etkinliğini artırmak amacıyla her yıl yapılan ‘’Stratejik Araştırmalar Kurulu’’ (SAK) Toplantısı bu yıl 24-27 Aralık tarihleri arasında Afyonkarahisar Korel Termal Otel’de yapılıyor. Bu münasebetle Afyonkarahisar’a gelen Emniyet Genel Müdürlüğü Kom. Daire Bşk. Mehmet Yeşilkaya Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan’ında hazırda bulunduğu ziyarette, Stratejik Araştırmalar Kurulu (SAK) Toplantısı’nın Afyonkarahisar’da yapılmasından ve gerçekleştirilen bu ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu; başta uyuşturucu madde kaçakçılığı olmak üzere, her türlü sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık suçları, silah mühimmat, tarihi eser, nükleer madde ile uyuşturucu yapımında kullanılan kimyasal maddelerin kaçakçılığı, insan ticareti, göçmen kaçakçılığı, yolsuzluk, vergi kaçırma, kara para aklama, bireysel ve özel sektör yolsuzlukları, bilişim suçları gibi organize suçlarla mücadele eden Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkalığının başta Daire başkanı olmak üzere tüm çalışanlarını başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Kendisini sürekli yenileyen ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden uzman kişilerle çalışan ve giderek başarısını artıran Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı yönetici ve çalışanlarına üstün başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.
Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Mehmet Yeşilkaya, Vali Balkanlıoğlu’na nazik karşılamalarından ve göstermiş oldukları sıcak ilgiden dolayı teşekkür ederken, ’’3 gün sürecek Stratejik Araştırmalar Kurulu (SAK) Toplantısı kurumum için çok önemli olup, çok da verimli olacağına inanıyorum. Bunun için Afyonkarahisar’da olmak bizim için bir ayrıcalık, tarih kokan bu güzel ile bir daha gelmeyi çok istiyorum’’ dedi.
Ziyaret, karşılıklı hediye takdiminden sonra sona erdi.
Editör: Haber Merkezi