Köksal:"Halkçı belediye nasıl olur göstereceğiz"
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal'ın öncülüğünde, CHP İlçe örgütlerinin Genel Merkez'le bağı kuvvetleniyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden CHP İhsaniye İlçe Örgütü yönetimi ve üyeleri, "2019'da İhsaniye'de belediye başkanlığını almak için şimdiden çalışmalara başladık. Halkçı belediyeciliği herkese göstereceğiz" dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, 1 Kasım 2015'teki genel seçimlerin ardından bir geleneği de oluşturmaya başladı. Her hafta bir ilçe örgütü, CHP Genel Merkezi ve CHP Meclis Grubu'nu ziyaret ederek Ankara'daki yöneticilerle fikir alışverişinde bulunuyor.
HEDEF 2019
Bu hafta, CHP İhsaniye İlçe Örgütü Ankara'daydı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen CHP'li heyet, 2019 için söz verdi. CHP İlçe Örgütü Başkanı Halil Ceylan ve ilçe örgütü üyeleri, "2019'da İhsaniye'de belediye başkanlığını almak için şimdiden çalışmalara başladık. Halkçı belediyeciliği herkese göstereceğiz" dedi.
BURCU KÖKSAL ÖRNEK BİR MİLLETVEKİLİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal'ın örnek bir milletvekili olduğunu belirtti. Kılıçdaroğlu, "Burcu Köksal, tabandan tavana yükselmiş, partililiği yaşam biçimi hâline getirmiş, ilkeli, düzgün, güvenilir, çalışkan ve yılmayan yapısıyla örnek bir CHP'lidir. Afyonkarahisar'daki partililerimizin örnek alması gereken bir partilidir" diye konuştu. 
 
Editör: Haber Merkezi