Köksal, yeni yıla vatandaşlarla birlikte girdi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, yeni yıla vatandaşlarla birlikte girdi. Köksal, Devlet Hastanesi, 112 Acil Çağrı Merkezi ve otogarı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, 2015'te milletvekili seçildiğinden beri her yılbaşını vatandaşlarla birlikte karşılıyor. Köksal, bu yıl da geleneği bozmayarak Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, 112 Acil Çağrı Merkezi ve otogarı ziyaret etti. Köksal, ziyaret ettiği bölgelerdeki vatandaşların sorun ve taleplerini tek tek not aldı; çalışanlara da iyi çalışmalar dileyerek gönül aldı.

EKONOMİNİN BELİ BÜKÜLDÜ

2018 yılının özgürlükler ve zenginlikler yılı olmasını dileyen Milletvekili Burcu Köksal, "2015'te 2 seçim yaşadık, 2016'da hain bir darbe girişimi yaşadık, 2017'de referandum süreci yaşadık ki bu referandumda 'Hayır' demek teröristlikle eşdeğer tutuldu. Bu olayların hepsi ekonomimize yük getirdi. Hükümet, bu olaylardan ders almadığını gösteriyor, özellikle ekonomik darboğazdan çıkış için en ufak bir atılım, hamle yapmıyor" dedi.

ZENGİNLİKLER VE ÖZGÜRLÜKLER YILI OLSUN

Köksal, 2018 yılında Türkiye için güzel dilekleri olduğunu belirterek, "Umuyoruz ki 2018 yılı, ekonomi bakımından zenginlikler, düşünce ve insan yaşamı bakımından da özgürlükler yılı olsun. İkisinin tesis edildiği bir ülkede insanca yaşanabilir. Türkiyemiz, bu kötü yönetimi, baskıcı tek adam rejimini hak etmiyor. 2018, 2019'daki kader seçiminin de müjdecisi olacaktır" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi