Köksal, Yaşlılar Günü'nü kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü kutlayarak, yaşlılarımızın geçmişle bugün arasında köprü olduklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle yayınladığı mesajında yaşlıların sorunlarına dikkat çekti.
YAŞLILARIMIZ EN KIYMETLİ HAZİNELERİMİZ
Yaşlılığın günü geldiğinde herkesin kapısını çalacağını belirten Milletvekili Köksal, "Bu doğrultuda öncelikle yapmamız gereken yaşlılarımıza sevgi ve saygıyı ihmal etmeden göstererek, onları yalnız bırakmamak olmalıdır. Geçmişin tecrübelerini bugünlere aktaran, kültürümüzü ve toplumsal değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en kıymetli hazinelerimizin yaşlılarımız olduğunu unutmamalıyız. Yaşlılarımızın rahat bir yaşam sürmesi en önemli görevlerimizin başında gelmektedir. CHP iktidarında yaşlılarımız yaşamlarının en olgun döneminde insanca yaşlılık aylığı alarak rahat edecektir. Yaşlılarımıza sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek sadece devletin ya da siyasilerin değil tüm toplum bireylerinin vatandaşlık görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, tüm yaşlılarımıza yalnız olmadıklarını ve yalnız bırakılmayacaklarını ifade ederek saygılar sunuyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi