Köksal: “Vatandaş sütün para etmediğinden şikayetçi”
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Şuhut'ta iftardan sonra kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşların dertlerini dinledi. Köksal, vatandaşın sütün fiyatından şikayetçi olduğunu belirtti.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Şuhut'ta vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Şuhut İlçe Örgütü ile birlikte bir iftara katılan Köksal, iftarın ardından Şuhut'taki kahvehaneleri ziyaret etti.
ÇÖZERSENİZ SİZ ÇÖZERSİNİZ
Kahvehanelerdeki vatandaşlar, karşılarında CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal'ı görünce "Sıkıntılarımızın çözümünde yardımcı olun" diyerek yaşadıkları sorunları anlattı. Vatandaşlar, "Ekonomik zorluklar nedeniyle ne yapacağımızı bilmiyoruz. Süt ineklerimiz kesiliyor. Sütümüz para etmiyor. Bizimle, üreticiyle ilgilenen yok. Bu sıkıntılar içinde bir de elektriği de zamlı kullanıyoruz" dedi.
SORUNLARI DİLE GETİRECEĞİM
Bunun üzerine CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ise, "Bu sorunları daha önce olduğu gibi bundan sonra da Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında dile getireceğim. CHP olarak üreticimizin hak ettiğini aldığı, ürünün değerlendiği halkın iktidarını kurmaya söz veriyoruz" ifadelerini kullandı.
PATATES ÜRETİCİSİ DE SIKINTILI
Patates üreten çiftçilerinde sorunlarını dile getirerek, "Ektiğimiz ürünü satamıyoruz. Patates para etmiyor" demesi üzerine Köksal şöyle konuştu:
"Patatesi ihraç ettiğimiz bütün ülkelerle sıkıntılıyız. Öyle saraydan efelik yapmakla olmuyor bir an önce komşu ülkelerle sıkıntılar giderilmeli. Sıkıntılar giderildiğinde de tekrar Rusya, Irak, Suriye gibi ülkelere ihracatın yapılması ile birlikte çiftçilerimizde rahat nefes alacak. Bunun yolu da CHP'nin dış politikalarını uygulamaktan geçiyor."
 
Editör: Haber Merkezi