Köksal: Vatandaş ekonomik krizi iliklerine kadar hissediyor

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, ilçe ve köylerde vatandaşları dinledi. Köksal, “Vatandaşlarımız ekonomik krizi iliklerine kadar hissediyor” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, İhsaniye İlçesi Akören Mahallesi ile ilçeye bağlı Aşağıtandır Köyü'nde vatandaşları ziyaret ederek sıkıntıları yerinde dinledi.
VATANDAŞ, ESNAF, ÇİFTÇİ, EMEKLİ, İŞÇİ, İŞ İNSANI; ARTIK YETER DİYOR..!
Milletvekili Köksal, beraberinde CHP İhsaniye İlçe Başkanı Mevlüt Çakır ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ekonomik krizi vatandaşların iliklerine kadar hissettiğini kaydeden Köksal, "İşsizliğin en yoğun şekilde yaşandığı, üniversite mezunu gençlerimizin liyakatsiz şekilde mülakatlarda elendiği, esnafın Bağ-Kur primini ödeyemez hale geldiği ülkemizde vatandaş artık yeter diyor. Esnafımız siftahsız dükkân kapatmaktadır. Çiftçimiz traktörüne mazot alamamakta, tarlasına gübre atamamaktadır. Yeme yapılan zam nedeniyle üreticiler süt ineklerini dahi kesime göndermektedir. Emeklilerin maaşlarıyla ayın sonunu getiremediği, emekli ikramiyelerine yapılacak zammın iktidar tarafından çok görüldüğü, bugün zamlarla boğuşan, doğalgaz, elektrik faturaları ödeyemeyen, önümüzdeki kışa zamlar nedeniyle nasıl kömür alacağını düşünen vatandaşlarımız var.” dedi.
Milletvekili Köksal daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Aşağıtandır Köyü'nde Pençe-Kilit operasyonunda yaralanan gazimiz Ramazan Şahin’i ve ailesini ziyaret edip geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi