Köksal: “Siyaset kurumu harekete geçmeli”
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, ülkemizde yaşanan terör saldırıları karşısında siyasetin harekete geçmesi gerektiğini belirtti.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, neredeyse her gün bir terör saldırısı haberi ile uyandıklarını, bu durumun tüm vatandaşları olumsuz etkilediğini belirtti. Köksal, "Ülkemiz öyle hâle geldi ki televizyonu açmaya korkar olduk. Cep telefonlarına düşen son dakika haberlerini içimiz ürpererek okur olduk. 'Yine bir olay mı var', 'Yine şehidimiz mi var' diye birbirimize sorar olduk. Analar ağlamasın diye yola çıkılmıştı. Geldiğimiz noktada ülkemizdeki tüm analar ağlar oldu" dedi.
MECLİS DEVRE DIŞI BIRAKILIYOR
Siyaset kurumunun Başkanlık Sistemi ile değil terörle, terörün kaynaklarının kurutulması ile uğraşması gerektiğini vurgulayan Köksal, "Biz sürekli terörü Türkiye Büyük Millet Meclisi bitirir diyoruz. Bu görüşü savunuyoruz. Biz sorunların çözümünün ancak ve ancak Meclis çatısı altında olacağını söylerken, Meclis ısrarla devre dışı bırakılıyor. Bu durumu kabul etmiyoruz. Siyaset kurumu, bir an önce harekete geçmeli" diye konuştu.
Milletvekili Köksal, geçtiğimiz Cumartesi günü Kayseri'de şehit olan Komanda Er Kamil Tunç ve bugün El Bab'ta şehit olan Fatih Olcay'a Allah'tan dileyerek, tüm milletimize başsağlığı temennisinde bulundu.
 
Editör: Haber Merkezi