Köksal: "Seçimden seçime değil, her zaman halkın yanındayız"

 

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, halkı sadece seçimde hatırlamadıklarını, her zaman halkın yanında olduklarını söyledi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Bolvadin ilçe örgütü ve Sandıklı'ya bağlı Ekinova Köyü'nü ziyaret etti. Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki yoğun çalışmalardan fırsat buldukça Afyonkarahisar'a gelerek halkın sorunlarını dinleyen Milletvekili Köksal, Bolvadin ve Ekinova'da vatandaşlarla sohbet etti.

VATANDAŞLAR, KÖKSAL'I GÖRÜNCE ŞAŞIRDI

Vatandaşların "Sayın Vekilimiz, önümüzde seçim mi var? Biz böyle bir çalışmaya alışık değiliz" diyerek teşekkür ettikleri Milletvekili Köksal, "Biz 7 Haziran seçimlerinde de, 1 Kasım seçimlerinde de söz vermiştik. Halkın arasında, halk için siyaset yapacağız. Bu sözümüzün gereği olarak Ankara'daki görevlerim hafiflediği anda Afyonkarahisar'a gelerek sorunları birinci ağızdan dinliyorum" diye konuştu.

HALKTAN KOPUK SİYASET OLMAZ

Milletvekili Köksal, şöyle devam etti:

"Halktan kopuk siyaset yaptığınızda, hiçbir derde derman olamazsınız. Saraylarda, korumalar arasında gezersiniz. Giderek halktan uzak yaşarsınız. Oysa bizim, bizi seçen vatandaşlarımıza karşı sorumluluklarımız var. Ankara'ya sesini duyuramayan vatandaş, bize sesini duyurabilmeli ki sorunu çözülsün. Biz bugüne kadar sorunları Meclis'in gündemine getirdik, bundan sonra da getirmek için gayret sarf edeceğiz."

MEVLÜD'E KATILDI

Milletvekili Köksal, Bolvadinli şehit Ramazan Emet için Bolvadin Öğretmen Evi'nde düzenlenen mevlüde katıldı. Köksal, Emet ailesine başsağlığı diledi.

Editör: Haber Merkezi