Köksal: “Pazar fileleri dolmuyor”
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, ekonominin gidişinin iyi olmadığını; vatandaşların semt pazarındaki fiyatları bile fazla bulduğunu söyleyerek, “Pazar fileleri dolmuyor” dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, CHP Afyonkarahisar İl Kadın Kolları üyeleri ile birlikte Mecidiye Semt Pazarı'nı ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Burcu Köksal, "Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi vatandaşlarımızın her anında yanındayız. Semt pazarını geziyoruz, ama durum hiç iç açıcı değil. Vatandaş cebinde kalan son parasıyla semt pazarında alışveriş yapmaya çalışıyor; fakat fiyatlardan dolayı eskisi gibi fileler dolmuyor. Vatandaşlarımız evine ekmek götürmek için çabalıyor. Pahalılık hem cep hem can yakıyor" dedi.
VATANDAŞA RAHAT NEFES ALDIRALIM
Türkiye'nin ekonomik krize karşı tedbirler alması gerektiğini söyleyen Köksal, "Şimdi ‘ekonomik darbe gelecek’ diyenleri görüyoruz. Madem böyle bir girişimden şüpheleniyorsunuz, madem böyle oyunlar oynanıyor. Gelin vatandaşımızın yanında yer alalım, vatandaşımızın belini büken ekonomik sıkıntının önüne geçelim. Vatandaşımıza rahat bir nefes aldıralım. Ancak AKP vatandaşın halinden anlamadığı gibi vatandaşın ekonomisini de düşünmüyor. AKP’nin tek ekonomi anlayışı kendi ceplerinin ve yandaşlarının ceplerinin dolmasıdır" diye konuştu.
İLK ÖĞRETMENİNİ UNUTMADI

Köksal, yoğun programı arasında, ilk öğretmenini de ziyaret etti. Köksal, "Öğretmenlerimiz başımızın tacıdır. Onları bir gün değil her gün anıyoruz, onların öğrettiği bilgilerle bugünlere geldiğimizi unutmuyoruz" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Milletvekili Köksal, Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Birlik Beraberlik ve Dayanışma yemeği ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıya da katıldı. 
 
Editör: Haber Merkezi