Köksal, "Pandeminin etkisinin geçmesi için hükümet sorumluluk almalı"

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Kovid-19 salgınında esnafın ve vatandaşların zor bir dönemden geçtiğini belirtti. İlçe ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Köksal, pandeminin etkisinin azaltılmasının AKP’nin sorumluluk almasına bağlı olduğunu vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Sultandağı, Şuhut, Emirdağ, Sinanpaşa, Dinar ilçelerinde esnaf, vatandaş ve oda başkanlarını ziyaret ederek istek ve talepleri yerinde dinledi.
SORUNLARI YERİNDE DİNLEDİ
Milletvekili Burcu Köksal, CHP Sultandağı İlçe Başkanı, CHP Merkez İlçe Başkanı, Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sıkıntıları yerinde dinledi. İlçeye bağlı Doğancık Köyü'nde de muhtar ve köylülerle görüşen Köksal, köy halkının su kaynaklarının ellerinden alınmasına ve göletin kurumasına izin vermeyeceklerini söyledi. 
Köksal, Sultandağı ziyaretleri kapsamında beraberindeki heyetle birlikte Sultandağı Ziraat Odası, Sultandağı Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret ederek, pandemide sürecinde yaşanan sıkıntıları dinleyip CHP'nin çözüm önerilerini anlattı. Milletvekili Köksal, CHP Sultandağı İlçe Başkanlığında partililerle de bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. 
HÜKÜMET ESNAFI GÖRMEZDEN GELİYOR
Şuhut İlçesi'nde de bir dizi ziyaret bulunan Milletvekili Köksal, Şuhut Sanayi bölgesindeki esnafları ziyaret edip pandemi döneminde yaşadıkları sıkıntıları dinledi. Sanayi esnafı hem pandemiden dolayı yaşadıkları gelir kaybından hem de hizmet alamadıklarını söyleyerek hükümetin esnafı görmezden geldiğini ifade ettiler. Daha sonra CHP Şuhut İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnaf ve vatandaşı ziyaret eden Köksal, Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Hayvan Pazarını ziyaret ederek üreticilerin sıkıntılarını dinledi. Yem fiyatlarının pahalılığından ve sütte beklenen fiyatın verilmemesinden dolayı çiftçinin perişan olduğunu kaydeden Köksal, "Kar çamur pandemi demeden biz vatandaşın derdini dinleyip çözüm önerileri sunmaya devam edeceğiz." dedi.
Köksal beraberindeki partililerle birlikte Afrin Şehidimiz İbrahim Imış’ın babasını ziyaret ederek, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.  
Emirdağ İlçesi'nde de bir dizi ziyarette bulunan Milletvekili Köksal, CHP Emirdağ İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek pandemi sürecinde yaşanan sıkıntıları dinledi. Beraberindekilerle birlikte Emirdağ Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret eden Köksal, pandemi dönemi kamyoncu ve nakliyecilerin yaşadığı sıkıntıları dinledi. Emirdağ Ticaret Odası ile Emirdağ Esnaf Kefalet Kooperatifi, Emirdağ Ziraat Odası, Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı da ziyaret eden Köksal, oda başkanlarından esnafın sıkıntılarını dinledi. Afyon İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği ziyaret eden Köksal daha sonra Emirdağ ilçe Kaymakamı Osman Bilici ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. 
CHP'NİN ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ ANLATTI
Ziyaretlerine Sinanpaşa İlçesi ile devan eden Milletvekili Köksal, daha sonra Dinar İlçesi'ne geçti. Burada da öncelikle CHP Dinar İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Köksal, sıkıntıları dinleyerek CHP'nin çözüm önerilerini paylaştı. Daha sonra Dinar Muhtarlar Derneği'ni ve Dinar İYİ Parti İlçe Başkanı'nı ziyaret eden Köksal, Dinar Şoförler ve Otomobilciler Odası, Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ziraat Odası, Sebzeciler Odası, Pancar Ekicileri Kooperatifi'ni ziyaret ederek pandemi döneminde yaşanan sıkıntıları dinledi. Eğitim-İş Dinar İlçe Temsilciliğini ziyaret eden Köksal, ardından Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya'yı ziyaret ederek kapanan işyerleri ile ilgili bilgi aldı.
Öte yandan Milletvekili Av. Burcu Köksal, Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı ile Demokrasi ve Atılım Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi