Köksal, “Orta direk çökerse, ekonomi çöker”

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, ülkede yaşanan ekonomik krizden toplumun tüm kesimlerinin nasibini aldığını söyleyerek, "AKP Türkiye'de orta direk bırakmadı. Ya zengin ya fakir var. Orta direk çökerse, ekonomi çöker" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Dazkırı İlçesi'nde bir dizi ziyarette bulundu.
KAYMAKAM UZ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU
Milletvekili Burcu Köksal beraberinde Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, CHP Dazkırı İlçe Başkanı Önder Şenyurt, CHP Dazkırı İl Genel Meclisi (İGM) Üyesi Ege Toker Altıok ve partililerle birlikte ilk olarak Dazkırı Kaymakamı Zeliha Uz’u ziyaret edip hayırlı olsun dileğinde bulundu.
ODA BAŞKANLARINI DİNLEDİ, CHP'NİN ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ ANLATTI
Daha sonra beraberindekilerle birlikte Dazkırı Esnaf Sanatkarlar Odası, Dazkırı Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Dazkırı Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret ederek göreve yeni seçilen oda başkanlarına hayırlı olsun temennisinde bulunan Milletvekili Köksal, oda başkanlarının istek ve taleplerini dinledi. Milletvekili Köksal, yaşanılan tüm sorunların CHP iktidarında çözüleceğini söyleyerek, CHP'nin sorunların çözüme ilişkin önerilerini oda başkanları ve esnaflara detaylarıyla anlattı.
YEMEK ARTIKLARI SOKAK HAYVANLARI İÇİN MAMA OLUYOR
Ardından Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan'ın ilçeye kazandırdığı "Mama Fabrikası"nı ziyaret ederek fabrikanın işleyişi hakkında bilgi alan Milletvekili Köksal, mama üretim tesisi ile hem yemek artıklarının değerlendirildiğini hem de hayvanların mama ihtiyacının karşılandığı belirterek, Başkan Taylan'ı tebrik etti. Dazkırı Belediyesi'ni de ziyaret eden Köksal, Başkan Taylan'dan çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Belediye Başkanı İsmail Taylan ise, Milletvekili Köksal'a nazik ziyareti ve ilçeye her daim verdiği desteğinden dolayı teşekkür etti.
GELİYOR GELMEKTE OLAN
CHP Dazkırı İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelerek gündemi değerlendiren Milletvekili Burcu Köksal, "CHP'liler olarak tabandan tavana adım adım ülkemizi geziyoruz. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyoruz. Vatandaşlarımızı dinliyoruz. Derdini dinlemediğiniz kişinin sorununu çözemezsiniz. Biz seçimden seçime vatandaşlarımızla bir araya gelmiyoruz. Sürekli halkımızla iç içeyiz. Esnaf, çiftçi, sanayici, işçi, memur, emekli kısaca toplumumuzun tüm kesimleri ülkemizde uzun zamandır yaşanan ekonomik kriz nedeniyle evine ekmek götüremez hale geldi. Ülkemizde orta direk kalmadı. Ya zengin ya fakir var. Ama orta direk çökerse, ekonomi çöker. Geliyor gelmekte olan." dedi.

Editör: Haber Merkezi