Köksal: Mutfakta tencereler kaynamıyor

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, vatandaşa verdiği hiçbir sözü tutamayan AKP'nin seçime kısa bir süre kala milletten oy istemesinin abesle iştigal olduğunu söyleyerek, "Mutfakta tencereler kaynamıyor. Ama AKP oy istiyor. Pes doğrusu!" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Dinar İlçesi'nde bir dizi ziyarette bulundu.

KAYMAKAM VE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Milletvekili Av. Burcu Köksal, CHP Dinar İlçe Başkanı Ali Arıkan, Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halit Mahir Gülbeyaz ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Çelik ile birlikte Dinar İlçe Kaymakamı Kemal Duru'yu ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Köksal, daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Dinar İlçe Emniyet Müdürü Nihat Pulat’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

ŞEHİT AİLESİ VE GAZİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Milletvekili Köksal, beraberindeki heyetle birlikte önce şehidimiz Süleyman Şahin’in ailesini ziyaret etti. Ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Dinar Temsilciliği ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilciliğini ziyaret eden Köksal, "Gazilerimiz, bu ülkenin ayakta durması, bu vatanın bölünmez bütünlüğünün bozulmaması için canlarını ortaya koymuş, bir uzuvlarını bu yolda feda etmiş, memleketin pırlanta evlatlarıdır. Cumhuriyet'in kazanıldığı topraklar olan Afyonkarahisar'da gazilik ve şehitlik makamlarının anlamı daha iyi anlaşılıyor. Şehitlik bizim inancımızda da, kültürümüzde de, yaşamımızda da çok önemli bir gerçektir. Tüm şehit yakınları başımızın tacıdır." şeklinde konuştu.

ÖĞRETMENLERİ DİNLEDİ...

Beraberindeki heyetle birlikte Eğitim-İş Dinar İlçe Temsilciliğini ziyaret edip öğretmenlerin yaşadıkları sıkıntılar hakkında görüş alışverişinde bulunan Köksal, "Öğretmenlik Meslek Kanunu öğretmenlik mesleğinin gerekliliklerinden, koşullarından, sahadan habersiz, masa başında bürokratlar tarafından yazıldı. Bu kanunda ne yazık ki hukuka ve Anayasa'ya aykırılıklar bariz bir şekilde dikkat çekmektedir. Müjde diye paylaşılan bu kanunun öğretmenleri bölmekten, ayrıştırmaktan başka bir işe yaramayacağı açıkça görülmektedir. Öğretmenlerimizin özlük hakları da iyileştirilmeli. Kira, ulaşım, ısınma giderlerine gelen zamlar karşısında maaşlar yetersiz kalmaktadır. Sosyal faaliyetler, öğretmenler için hayal olmuştur. Öğretmenimizi mutlu kılacak haklar sağlanmalıdır." ifadelerini kullandı.

HERKES GİBİ ŞOFÖR ESNAFI DA SESİNİ AKP'YE DUYURAMADI!

Milletvekili Köksal, daha sonra Dinar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Gülbeyaz’ı ziyaret edip şoförlerin yaşadıkları sıkıntıları dinledi. Şoför esnafının halinin de içler acısı olduğunu dile getiren Köksal, "Covid-19 salgını ve ardından yaşanan süreç toplumun tüm kesimlerini derinden etkilediği gibi şoför esnafımıza da büyük darbe vurdu. Tabi bunun üstüne akaryakıta da neredeyse saatlik gelen zamlar karşısında şoför esnafımız kontak kapatmak zorunda kaldı. Şoförlerimizde sesini AKP'ye duyuramadı. CHP iktidarında şoför esnafımızın sorunlarının tamamı çözülecek." diye konuştu.

MUTFAKTA TENCERE KAYNAMIYOR

Milletvekili Burcu Köksal, beraberindeki heyet ile birlikte Bi Mola Dinlenme Tesisi İşletmeci ve çalışanlarını ziyaret edip sıkıntılarını dinledi. Köksal, "20 yıldır milletimize verdiği hiçbir sözü tutamayan AKP seçime kısa bir süre kala milletten oy istiyor. Pes doğrusu! Mutfakta tencereler kaynamıyor. Vatandaşımız evine ekmek götüremez hale gelmiş. Milletin anasına küfreden müteahhidin vergi borcunu silerken, kendi çiftçisinin borçlarını faiziyle isteyen bir hükümetten bahsediyoruz. CHP iktidarında toplumun tüm kesimlerinin sorunları çözülecek." dedi.

Editör: Haber Merkezi