Köksal: Medeniyet yolunda 92 yıl

 

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Birinci Sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Birinci Sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye Cumhuriyeti, kuruluşundan buyana dil, din, ırk, mezhep, inanç ve cinsiyet farkı gözetmeden, insanın özgürce ve kardeşçe yaşayabileceği demokratik bir sistemi hayata geçirmeye çalışmaktadır. Gericiliğe, bağnazlığa, tutuculuğa karşı aydınlığı, çağdaşlığı savunan Cumhuriyetimiz bugünlerde her yönden saldırı altındadır. Cumhuriyet ve demokrasi düşmanlarının bütün çabalarına rağmen Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek yaşayacaktır. Bizler Atamızın bizlere verdiği Cumhuriyeti koruma ve kollama görevini yerine getirmekten hiçbir zaman geri durmayacağız. Bu duygu ve inançla 92. yaşını kutladığımız Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Terörle mücadele de şehit olan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı iletiyorum." 
Editör: Haber Merkezi