Köksal: “Kurum ve kuruluşları kapatmak çözüm değildir”
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, demokrasilerde kurum ve kuruluşları kapatmanın çözüm olmadığını belirterek kapanan askeri okullardaki öğrencilerin mağdur edildiğini söyledi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, kapatılan askeri okullardaki öğrencilerin mağdur edildiğini belirtti. Köksal, "OHAL KHK'sıyla kapatılan askeri okullarda okuyan binlerce gencimiz vardı. Buralarda okuyan FETÖ ile ya da başka terör örgütü ile bağlantılı olmayan birçok gencimiz ne yazık ki mağdur oldu. Biz OHAL'de FETÖ terör örgütü ile mücadele edilirken hep kurunun yanında yaş yanmasın dedik. Şimdi bu okulları kapatarak buralarda öğrenim gören masum öğrencileri de mağdur etmiş oluyorsunuz" dedi.
HASTANELERİ DE Mİ KAPATACAĞIZ?
Köksal, açıklamasına şöyle devam etti:
"Demokrasilerde kurum kuruluş kapatmak çözüm müdür? Adliye'de Hastahane'de ve daha birçok yerde FETÖ'cü olduğu tespit ediliyor. Buraları da mı kapatacağız? AKP'nin içinde FETÖ'cü yok mu? O zaman bu mantıkla gidersek orayı da kapatmak gerekiyor. En kalıcı ve akılcı çözüm bu okullardaki FETÖ'cüleri ayıklayıp masum öğrencileri öğrenime devam ettirmektir. Ayrıca kapatılan bu askeri okulların arazilerinin de imara açılarak birilerinin zengin edileceği iddiaları da gündeme gelmişken kapatılma gerekçelerinin FETÖ'cüleri temizlemek görünümü altında birilerine rant sağlamak olduğunu da düşünmüyor değilim. Ama herkes şunu iyi bilsin ki bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız." 
 
Editör: Haber Merkezi