Köksal: “Kongreler, gücümüze güç kattı”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP İlçe Kongreleri'nin partiye güç kattığını, halkın iktidarı doğrultusunda tüm ilçe teşkilatları ile uyumlu çalışacaklarını kaydetti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilen Yusuf Onur Seçme ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Seçme ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen Milletvekili Köksal, "CHP'de ilçe teşkilatlarının yönetimlerini belirleyecek kongrelerimiz sona erdi. Kongrelerimiz demokrasi bilinci içinde gerçekleşti. Merkez İlçe dahil tüm ilçe kongrelerimizi tamamlamış bulunmaktayız. Kongrelerde seçilen tüm ilçe başkan ve yönetim kurullarını tebrik eder, bundan sonra birlik ve beraberlik içinde mücadele etmek dileğiyle başarılar dilerim" dedi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Yusuf Onur Seçme ise Milletvekili Köksal'ın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HALKIN İKTİDARI KURULACAK

CHP Milletvekili Burcu Köksal daha sonra CHP Emirdağ ilçe Başkanı Recep Özer ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Emirdağ İlçe ziyaretinde partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Köksal, "Kongrelerle birlikte partimiz Afyonkarahisar'da daha da güçlendi. Afyonkarahisar'da tüm ilçe teşkilatlarımız, halkın iktidarını kurmak için kenetlenecek. Buradan çıkan irade, bizi Afyonkarahisar'da birinci parti, Türkiye'de iktidar yapacak" şeklinde konuştu.

Öte yandan Milletvekili Köksal, CHP Çay İlçe Başkanı Ali Selvi ve yönetim kurulu üyeleri ile CHP Sultandağı İlçe Başkanı Ali Rıza Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini de ziyaret edip başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi