Köksal: “Kadro sözü, boş bir vaat olarak mı kaldı?”
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun cevaplaması talebiyle soru önergesi verdi. Köksal, “4C’lilere kadro verilmesiyle ilgili bakanlık gerçekten bir çalışma yürütecek mi yoksa kadro sözü boş bir seçim vaadi olarak mı kaldı” diye sordu.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, çalışanların, emekçilerin ve dar gelirli vatandaşların sıkıntılarını Meclis gündemine getirmeye devam ediyor. Köksal, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun cevaplaması istemiyle soru önergesi verdi. Milletvekili Köksal, Bakan Müezzinoğlu’na şu soruları yöneltti:
“Tam zamanlı 4C’lilerin sözleşmeli personel olarak alınacağı şeklinde kararların gereği olarak  1 Kasım 2015 Genel seçiminden sonrada tüm bu hususları kapsayan çalışma yapılacağı söylendi. Şu ana kadar bu yönde bir çalışma yapıldı mı? 
4C’lilere kadro verilmesi ile ilgili bugüne kadar bir çalışma yoksa 1 Kasım 2015 seçimleri öncesi bu konuda söz verildiği halde hala neden bir çalışma yapılmadı? 
4C’lilere kadro verilmesiyle ilgili bakanlık gerçekten bir çalışma yürütecek mi yoksa kadro sözü boş bir seçim vaadi olarak mı kaldı?”
 
Editör: Haber Merkezi