Köksal: “İstikrarınız batsın”
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Hakkari’de 8 askerimizin şehit olması dolayısıyla şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi. Köksal, “İstikrar diye diye ülkeyi kaosa sürüklüyorlar. İstikrarınız batsın” dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Hakkari’de yaşanan çatışma sonrasında 8 askerimizin şehit olduğunu belirterek, “7 Haziran’dan sonra düğmeye basılmış gibi başlatılan terör süreci, devam ettiriliyor. Gözünü başkanlık hırsı bürüyen en yetkili kişiler, terörün önlenmesi için mücadele edeceğine ülkeyi ayrıştıran tutumlarına devam ediyorlar. İstikrar olmazsa ülke bölünür diyenler, istikrar diye diye ülkemizi kaosa sürüklüyorlar. İstikrarınız batsın!” dedi.
ŞEHİTLER GELİYOR, ŞEHİRLERİMİZ BOMBALANIYOR
Şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Milletvekili Burcu Köksal, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Şehit düşen Bayatlı kahraman uzman çavuşumuzun da ruhu şad olsun. Bu kadar şehit gelirken, ülkemizin bir ili, Kilis İŞİD tarafından her gün bombalanırken, Milli Savunma Bakanı, İçişleri Bakanı ve iktidarın diğer üyeleri, Kaçak Saray’daki ağabeylerine ‘Padişahım çok yaşa’ tezahüratı ile meşguller” ifadelerini kullandı.
 
Editör: Haber Merkezi