Köksal, "CHP'li belediyeler ile Mart'ın Sonu Bahar olacak"

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, yerel seçim çalışmaları kapsamında çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadı. Milletvekili Köksal, hafta sonu Afyonkarahisar merkez olmak üzere ilçe, belde ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek, "CHP'li belediyeler ile Mart'ın Sonu Bahar olacak" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, İhsaniye, Sinanpaşa, Sandıklı, Şuhut, Çobanlar, Sultandağı İlçeleri ile Düzağaç, Dereçine, Yeşilçiftlik kasabalarında yerel seçim çalışmalarında bulundu.

YEREL SEÇİMİ BEKA SORUNU OLARAK GÖSTERİYORLAR..!

Gittiği her bölgede vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi seli ile karşılaşan Milletvekili Burcu Köksal, İhsaniye İlçesi'nde Millet İttifakı CHP Adayı Tunay Türkmen’in Seçim Bürosu açılışına katıldı. Burada Türkmen'e vatandaşlardan destek isteyen Köksal, "Milletin beka sorunu yok. Ülkeyi kötü yöneten AKP ve onun destekçisi MHP'nin beka sorunu var. Bu ülkede beka sorunu değil, alnının terinin karşılığını alamayan çiftçinin sorunu vardır. Bu ülkede beka sorunu değil, artan yem fiyatları yüzünden zararına hayvanını kesime götürmek zorunda kalan besicilerin sorunu vardır. Bugüne kadar hiçbir iktidar yerel seçimi beka sorunu olarak gösterecek kadar acziyet içinde bulunmadı." dedi.

AKP OY ALINCAYA KADAR VATANDAŞIN YANINDA

CHP Sinanpaşa Belediye Başkan Adayı Harun Güner ile birlikte Sinpa Tekstilde çalışan işçilerle bir araya gelen Köksal, kendisine iletilen sorunları dinleyerek, "Tüm yurttaşlarımızın malumu, AKP oy alıncaya kadar vatandaşın yanında sonrasında vatandaşa kapıyı kapatıyor. Türkiye'de yaşanan belediyelerin ilk onu Cumhuriyet Halk Partisi'nde. İnsanlar CHP'li Belediyeler de yaşamayı tercih ediyor. Çünkü, sosyal belediyecilik, kadına, çocuğa engelliye, yaşlıya, değer CHP'de. Biz insana insan olduğu için değer veriyoruz ve seviyoruz. Bu Türkiye'nin her yerinde böyle. CHP'li belediyeler kimseyi ayrıştırmadan ötekileştirmeden insanı esas alır. Hizmet herkese eşit bir şekilde gider. 31 Mart sonrasında tüm Türkiye'de ve Afyonkarahisar merkezimiz dahil tüm ilçe ve beldelerimizde de Millet İttifakı ile vatandaşlar hak ettiği hizmeti alacak." şeklinde konuştu.

SANDIĞA GİDERKEN, VATANDAŞA SIRTINI DÖNENLERİ UNUTMAYIN…

Daha sonra Sinanpaşa Düzağaç Kasabasında CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, İl ve İlçe örgütü, Kadın Kolları Başkanı ile birlikte CHP Belediye Başkan Adayı Osman Kavas ve İl Genel Meclisi Adaylarına vatandaşlardan destek Milletvekili Köksal, vatandaşların sandığa giderken, Ziraat Bankası'na futbol kulüplerinin borçlarını kapatırıpta çiftçinin borçlarına sırtını dönenleri, gübreye, mazota yeme, zam üstüne zam ekleyenleri çiftçiyi perişan edenleri unutmamalarını hatırlatarak, "31 Mart’ta hemşerilerimiz Osman Kavas'ı seçecek, Düzağaç'lının yüzü gülecek." diye konuştu.

İTTİFAKI MİLLETİMİZLE YAPTIK

Sandıklı İlçesi'nde Millet İttifakı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Asım Orhan’ın seçim bürosunun açılışına katılan Köksal burada yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Bilindiği üzere Millet İttifakı yaptık. Tabi ittifak Türkiye gelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da güzel bir şekilde yürürlüğe girdi. Her zaman söylediğim bir söz var; Söz konusu vatansa gerisi teferruat. Bu güzel sözün vücut bulmuş hali de Millet İttfakı'dır. Bu ittifakta olan herkes söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyen insanlar. Biz bu ittifakı kimle yaptık? Seçim zamanı söz verilip de seçimden sonra mecliste 'U' dönüşü yapılan Emeklilikte Yaşa Takılan 700 binin üzerinde EYT'li yurttaşımızla yaptık. 1,5 milyon ek göstergede bekleyen yurttaşlarımızla yaptık. Borç batağında kıvranan kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kalan 400 bin civarında küçük ve orta ölçekli işletmeyi işleten esnaf kardeşlerimizle yaptık. Ürünü para etmeyen borcu borçla kapatmaya çalışan icra ile uğraşan çiftçi kardeşlerimizle yaptık. Sütü para etmeyen kesimhane için hayvanını götürdüğünde aylar sonrasına gün verilen hayvanın yemini dahi alamayan besicilerle yaptık. İflasın eşiğine gelen iş insanları ile yaptık. Bu ittifakı önce Cumhuriyet, Türkiye, Atatürk diyenlerle yaptık. Kaygılarımız sıkıntılarımız ortak. Geleceğe dair umutlarımızda ortak."

CHP'DE ÖNCELİK VATANDAŞ MEMNUNİYETİ

Şuhut İlçesi'nde CHP ve İYİ Parti İlçe yöneticileri ile birlikte Şuhut Belediye Başkan Adayı Ekrem Özsoy ve İl Genel Meclisi Adaylarına vatandaşlardan destek isteyen Köksal, "31 Mart sonrasında tüm Türkiye'de ve Afyonkarahisar merkezimiz dahil tüm ilçe ve beldelerimizde de Millet İttifakı ile vatandaşlar hak ettiği hizmeti alacak. Belediye Başkanlarımız görev süreleri boyunca sürekli genel merkezimiz tarafından denetleniyor. Bu konuda Genel Merkezimizde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız ve CHP'li Milletvekillerimiz sürekli olarak belediyelerimizi denetliyor. Vaatler yerine getiriliyor mu? Getirilmiyor mu? Kontrol altında takip ediliyor. Çünkü CHP'de öncelik vatandaşın memnuniyeti. CHP'li tüm Milletvekilleri olarak evlere, tarlalara, bağlara bahçelere gidip oy istiyoruz. Çünkü biz seçimden seçime değil her zaman yurttaşlarımızın yanındayız. Tarlada izimiz olduğu için hasatta da yüzümüz var. Afyonkarahisar'da 31 Mart'ta Millet İttifakının bayrağını belediyelerimize yurttaşlarımızla birlikte dikeceğimize inanıyorum." dedi.

  1. ve beraberindekiler daha sonra Şuhut Hayvan Pazarı'nı ziyaret ederek istek ve talepleri dinlediler.

KASABALARDA ADAYLARA DESTEK İSTEDİ

31 Mart yerel seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Milletvekili Burcu Köksal'ın bir sonraki durağı ise Çobanlar İlçesi oldu. Burada CHP Çobanlar Belediye Başkan Adayı Beytullah Tota İl Genel Meclisi Adayı Beytullah Duman ile esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Köksal, daha sonra Sultandağı İlçesi'ne geçerek, CHP Dereçine Belediye Başkan Adayı Ömer Yıldız'a vatandaşlardan destek istedi. Köksal, Sultandağı Yeşilçiftlik Kasabası'nda da CHP Yeşilçiftlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Sakal’a vatandaşlardan destek istedi.

İlçe, belde ve köy ziyaretlerinin ardından Afyonkarahisar merkezde seçim çalışmalarına devam eden Milletvekili Köksal, CHP Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Adayları ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek hem istek ve talepleri dinledi hem de adaylara destek istedi.

Editör: Haber Merkezi