Köksal: “CHP, kimsesizlerin kimsesidir"
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, CHP'nin 93'üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. Köksal, "Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet'in ve halkın partisidir. Kimsesizlerin kimsesidir" dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 93'üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, Cumhuriyet değerlerinden taviz verilemeyeceğini söyledi.
Köksal, "93 yıl önce kurulan partimiz, ulu bir çınar olarak ayaktadır. Türk Siyaseti'ne pek çok devlet adamı kazandırmış olan CHP, millet için kendini feda etmenin öğrenildiği bir okuldur. Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet'in ve halkın partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi kimsesizlerin kimsesi olmuştur, bundan sonra da olmaya devam edecektir" dedi.
CHP VARSA TÜRKİYE VAR
Köksal, mesajında şu ifadeleri kullandı:
"CHP, Cumhuriyetimiz'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği yolda, Cumhuriyet'in bütün kazanımlarını korumaya ve ileri götürmeye and içmiş bir partidir.  Türkiye'nin bütün zorlu süreçlerinde görev almış, bütün zorlu süreçlerini itidalle yönetmiş, Türkiye'nin başı dik bir ülke olmasını sağlamış bir partidir CHP. Partimizle gurur duyuyoruz. Dünya lideri Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan ve Türkiye'de laik demokratik hukuk devleti için mücadele veren Cumhuriyet'in aydınlık geleceklere taşınmasını kendine amaç edinmiş olan üyesi ve neferi olmaktan onur duyduğum partimizin 93'üncü kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Vatandaşlarımızı da hem oyları ile, hem de bizzat görev alarak partimizin iktidar yürüyüşüne katkı vermeye, destek olmaya çağırıyoruz. CHP varsa, umut var; CHP varsa, aydınlık günler var; CHP varsa Türkiye var." 
 
Editör: Haber Merkezi