Köksal: “CHP iktidarında bayramlar bayram gibi olacak”
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Kurban Bayramı'nda Afyonkarahisar'ı adeta karış karış gezdi. Köksal, "CHP iktidarında bayramları bayram gibi kutlayacağız" dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Kurban Bayramı dolayısıyla Afyonkarahisar ve ilçelerini tek tek ziyaret etti. İhsaniye'nin Ablak Köyü'nden, Sinanpaşa'nın Düzağaç Beldesi'ne, Şuhut'tan Başmakçı'ya, Dazkırı'dan Emirdağ'a Bayat'tan Sandıklı'ya, Sultandağı'ndan Hocalar'a kadar Afyonkarahisar'ın ilçe, belde ve köylerini karış karış gezen ve ziyaretlerde bulunan Milletvekili Köksal, bayram ile ilgili konuşmasında önemli mesajlar verdi.
KURUNUN YANINDA YANAN YAŞLAR VAR
Milletvekili Köksal, "Bayramlar birlik beraberliğin pekiştiği insanların birbirlerine sevgiyle saygıyla yaklaştığı günlerdir. Ülke olarak çok zor süreçten geçiyoruz. 15 Temmuz sonrası aramızda biliyorum bir çoğu da mağdur yakını ya da mağdur yakınlarını tanıyan insanlar. Biz her gün onlarca mağdur aile mağdur insanla konuşuyoruz. Gerçekten mağdur olduğuna inandığımız kişilerin uğradıkları haksız uygulamanın ortadan kaldırılması için parti olarak elimizden geleni yapıyoruz. Birçoğu belki gerçekten FETÖ'cü, bundan dolayı açığa alınmış, ihraç edilmiş, tutuklanmış; ama kurunun yanında yanan yaşlar var. Onlar bayramları bayram gibi kutlayamıyorlar" dedi.
HÜZÜNLÜ BİR BAYRAM
Milletvekili Köksal, Türkiye'nin terör belası ve ekonomik sıkıntı ile de baş etmeye çalıştığını ifade ederek "Bugün Güneydoğu'da, Doğu Anadolu'da şehit olan askerlerimiz var, gazilerimiz var. Onların aileleri, yakınları bayramları bayram gibi kutlayamıyor. Ülkemizde terör belası bir yandan ekonomik sıkıntı bir yandan ve 15 Temmuz sonrası yaşadığımız Olağanüstü Hal ve onun getirdiği haksız ve hukuksuzluklar; bir yandan gerçekten hüzünlü bir bayram yaşadık. Bunun tek çözümü Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıdır. Ben onun için her bayram aynı şeyi söylüyorum. Ben bayramı Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidar olduğu gün var sayıyorum ve Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında bayramları kutlamak istiyorum" ifadelerini kullandı.
 
Editör: Haber Merkezi