Köksal: “Bu ülkeyi teröre teslim etmeyeceğiz”
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, bir hafta içinde ardı ardına gelen terör saldırılarına karşı Türk Milleti'nin dimdik ayakta olduğunu belirtti. Köksal, "Bu ülkeyi teröre teslim etmeyeceğiz" dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Türkiye'nin terör örgütlerinin hedefinde bir ülke olduğunu söyledi. Ardı ardına yaşanan terör saldırılarının karşısında Türk Milleti'nin eğilmeyeceğini kaydeden Köksal, "Terörden beslenen, gözü dönmüş alçak mahluklar insanların en mutlu gününü kana buladılar. PKK, IŞİD, FETÖ ve diğer tüm terör örgütleri kendi kanınızda boğulun. Bu ülkeyi hiçbirinize teslim etmeyeceğiz" dedi.
VATANIN BAĞIMSIZLIĞI, ÜLKENİN BÜTÜNLÜĞÜ SÖZ KONUSU
Öte yandan haftasonu Çay, Başmakçı ve Sandıklı'yı ziyaret eden Köksal, vatandaşlarla ülke gündemini değerlendirdi. Köksal, "15 Temmuz'daki hain darbe girişiminin ardından ülkemiz yeni bir sürece girdi. Bu süreçte her kesimden insan, birbirini daha iyi anlamak için çaba sarf ediyor; birbirinin hatalarıyla değil ülkenin bağımsızlığının korunmasıyla ilgileniyor. Bu çok önemlidir ve ülkemizin toprak bütünlüğünün korunması, bu havanın devam ettirilmesine bağlıdır" diye konuştu.
HER SORUNUN ÜSTESİNDEN GELİRİZ
15 Temmuz'dan sonra AKP'nin önemli konularda diğer partilerin de görüşünü sormaya başladığına dikkat çeken Köksal, "Gelinen noktada iktidar partisinin ülkeyi tek başına yönetemeyeceği aşikardır. Bu bağlamda iktidar partisi hareket ederken Meclis çatısı altındaki diğer partilerin görüş ve desteğine ihtiyaç duymaktadır. Hepimiz ülkemiz için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Bu doğrultuda görüşlerimizi söylemeliyiz. Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, ülkemizdeki sorunların çözülme yeridir. Gazi Meclisimiz'in çatısı altında her sorunun üstesinden gelecek gücümüz ve birikimimiz vardır" ifadelerini kullandı.
 
Editör: Haber Merkezi