Köksal: Berat Kandili huzur, barış ve mutluluk getirsin

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Berat Kandili’nin huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, "Üç Aylar, mübarek Ramazan ayının müjdecisidir. Berat Kandili de mübarek Üç Aylar'ın içindeki özel gün ve gecelerden birisidir. Böyle günler ve geceler, milletimizin ortak aklını öne çıkarır, birlikte yaşama duygusunu hatırlatır." ifadelerini kullandı. 
TÜM İSLAM COĞRAFYASINA HUZUR GETİRSİN…
Berat Kandili’nin dünyada yaşanan koronavirüs salgınından kurtuluşa vesile olmasını dileyen Köksal, “Herkesin birbirine saygı ve sevgiyle yaklaştığı, dostluğun ve kardeşliğin hissedilir bir şekilde yaşandığı tam ve gerçek bir demokrasi, her yurttaşımızın en tabii hakkıdır. Bu nedenle toplumsal bütünlüğümüzü sarsan her türlü ayrıştırma, kutuplaştırma ile ötekileştirmelerden, ayrıca dini siyasette kullanmaktan özenle kaçınıyor ve sorumluluk sahibi herkesi de kaçınmaya çağırıyorum. Berat Kandili'nin başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam coğrafyasına huzur, barış ve mutluluk getirmesini koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan sıkıntılı sürecin bir an önce son bulmasına vesile olmasını dilerim." şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi