Köksal: “Başkanlık seçimi, çıkış yolu değil.”
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, yoğun çalışmaları arasında vatandaşla bir araya gelmeyi de ihmal etmiyor. Milletvekili Köksal, vatandaşların sevinçli gününde de hüzünlü gününde de yanında oluyor.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki yoğun çalışmalarının ardından seçim bölgesi Afyonkarahisar'ı da ihmal etmiyor. Haftasonunu vatandaşlarla bir araya gelerek geçiren CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, İhsaniye'den Dinar'a, Kızılören'den Şuhut'a kadar pek çok yerde ziyaretlerde bulundu.
TEK TEK ZİYARET ETTİ
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Yaylabağı Beldesi'nde Ekrem Kılıç'ın kızı Duygu'nun düğününe, Susuz Beldesi'nde Hulusi Adıbelli'nin oğlunun düğününe, Tatarlı Beldesi'nde İsmail Hakki Şimşek'in oğlunun düğününe, Dinar CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Yılmaz'ın oğlunun sünnet düğününe, Bademli Köyü'nde düğüne, Yıprak Köyü'nde Ahmet Aslan'ın düğününe, Kızılören'de İbrahim Eroğlu'nun oğlunun düğününe, Afyonkarahisar Merkez'de Fikret Örnek'in kızı Ceren Örnek'in nikah törenine, Işıklar Beldesi'nde Abdullah Çınkılı'nın oğlunun nişan törenine katılarak mutluluklar diledi.
TOPLUMSAL ETKİNLİKLERİ KAÇIRMIYOR
Milletvekili Köksal, CHP İl Genel Sekreteri Kamil Göçen'in vefat eden eden ağabeyi Hasan Göçen'in ailesinin yanı sıra Bademli Köyü'nde de taziye ziyaretinde bulundu. Yoğun programı arasında toplumsal duyarlılığı esas alan hiçbir etkinliği kaçırmayan Milletvekili Burcu Köksal, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından düzenlenen yemekte de yer alarak gazi ve şehit yakınları ile aynı masada oturdu.
2002'DEN BU YANA KAÇ MİLLİ EĞİTİM BAKANI DEĞİŞTİ?
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Yusuf Onur Seçme ile birlikte Eğitim-İş Afyonkarahisar Şubesi'ni de ziyaret etti. Eğitimdeki sorunların masaya yatırıldığı ziyarette Köksal, "3 Kasım 2002'den bu yana iktidarda tek parti var; ama kaç kere Milli Eğitim Bakanı değişti, takip etmekte zorlanıyoruz. Hükümete yakın sendikanın üyeleri istediklerini sınırsızca ve herhangi bir baskı görmeden yaparlarken, iktidara 'Dur' diyen sendikaların üyelerine baskı uygulanıyor. Eğitim de her alanda olduğu gibi yandaşların elinde" dedi.
BAŞKANLIK SİSTEMİ ÇIKIŞ YOLU DEĞİL
Afyonkarahisar'da esnaf ziyareti, Kızılören'de de kahvehane ziyareti gerçekleştiren Milletvekili Burcu Köksal, "Başkanlık Sistemi diye dayatma yapanlar, ülkenin hâlini görmüyor. Ülkemiz içte ve dışta tehdit edilir hâle geldi. Ülkemiz, ekonomik sıkıntıyı nasıl aşacağını öngöremiyor. Ülkemizde vatandaşlar, hangi kuruma ve kime güveneceklerini bilemez durumdalar. Türkiye'nin çıkış yolu Başkanlık Sistemi'nin getireceği padişahlık değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'tir" diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi