Köksal: “AKP'nin ekonomisi ile vatandaşın ekonomisi çok farklı”
 
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Sandıklı İlçesi'ni ziyaret ederek esnaf vatandaşlarla bir araya geldi. Ülkede ciddi bir ekonomik sıkıntı yaşandığını kaydeden Milletvekili Köksal, "Vatandaşın cebinde para yok, işsizliği çözemeyen hükümet ekonomiyi de alt üst etti. AKP'nin ekonomisi ile vatandaşın ekonomisi çok farklı" dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Sandıklı ilçesi ile ilçeye bağlı belde ve köyleri ziyaret etti. İlk olarak CHP Sandıklı ilçe örgütünü ziyaret eden Köksal, ilçe örgütü ile birlikte gündemi değerlendirdi. Ardından CHP Sandıklı ilçe örgütü ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Köksal, soruları birebir dinledi.
GÖREVİMİZ VATANDAŞIN SORUNUNA KULAK VERMEK
Vatandaşların; "Siz zaten sorunlarımızı biliyorsunuz. Sıklıkla bizleri ziyaret ederek sorunlarımızı Meclis'te dile getiren tek Milletvekilisiniz" sözleri üzerine konuşan Köksal, "Bizim görevimiz Ankara'da koltuklarda oturmak değil, vatandaşlarımızın sorununa, derdine, çağrısına kulak vermek. İlçe, belde ve köy ziyaretlerimizdeki amacımız sorunları bizzat yerinde tespit etmek ve halkımızla birlikte çözüm üretmektir" dedi.
GELİŞMELERİ VATANDAŞLARA AKTARIYORUZ
Tespit ettiği sorunları sadece Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) kürsüsünden dile getirmediğini ilgili bakanlıklar nezdinde de gerekli girişimleri yaparak takipçisi olduğunu ifade eden Köksal, "Ziyaretlerimdeki bir diğer amacım ise yerinde görüp tespit ettiğim sorunlar hakkındaki gelişmeleri sizlere aktarmaktır. Emirdağ'dan Dazkırı'ya kadar ilimizin sorunlarının çözümü için ilgili kurumlarla irtibata geçiriyorum. Bu konular hakkında ilgili bakanlıklara soru önergeleri vererek yurttaşlarımızın talep ve sorunlarının çözümünün her zaman takipçisi oluyorum" şeklinde konuştu.
HALKIN VEKİLİ OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Ziyaretlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vatandaşlara selamını ileten Köksal, "Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu tabandan tavana kadar tüm örgütlerimizin vatandaşlarımızla bir arada olması gerektiğini her fırsatta söylüyor. Bizde tüm örgütlerimizle birlikte olması gerektiğini gibi halkın vekili olabilmek adına gayret gösteriyoruz" dedi.
ÇİFTÇİ TRAKTÖRÜNÜ SATIYOR, ESNAF KEPENK KAPATIYOR
Sandıklı Ziraat Odası'nı ziyaret ederek çiftçilerle bir araya gelen Milletvekili Köksal, daha sonra Sandıklı Pazarı'nı, Akharım Kasabası'nı ve Karacaören Köyü'nü ziyaret etti.
AKP'nin vatandaşı şu yatırımı yapıyoruz bu yatırımı yapıyoruz diyerek oyaladığını kaydeden Köksal konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
"Vatandaşın ektiği patates para etmiyor, bir çiklete 2 kilo patates satılıyor, esnaf çektiği kredileri ödeyemediği için icraya düşüp kepengini kapatıyor, bu ülkede ekonomi sorunu var. Vatandaşın cebinde para yok, işsizliği çözemeyen hükümet ekonomiyi de alt üst etti. Sonrada televizyon kanallarına çıkıp bu yıl ki büyüme oranımız şuydu önümüzde ki yıl büyüme oranımız bu olacak gibi vatandaşı uyutmaya çalışıyorlar, vatandaş ektiğinden kazanamıyor evindeki traktörünü satıyor, esnaf iş yapamadığında dükkanının kepengini kapatıyor, iş yerleri çalışanlarının parasını ödeyemediği için işçilerini çıkartıyor. Vatandaşın gözünü boyamaya çalışıyorlar. Ülke ekonomimiz AKP'nin anlattığı gibi olsa durum tamam, ama AKP'nin ekonomisi ile vatandaşın ekonomisi çok farklı. AKP'ye yandaş olan firmalar büyürken, vatandaş elinde avucunda ne varsa satarak borcunu kapatmaya çalışıyor." 
 
Editör: Haber Merkezi