“KOCASINI PİŞİREN KADIN”
 
Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Tiyatrosu 3 Mayıs Salı ve 4 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de “Kocasını Pişiren Kadın” adlı oyunla ile Afyonkarahisar’da Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezinde seyirci karşısına çıkacak.
Anadolu’da tiyatroya hiç gitmemiş, tiyatrodan haberdar olmayan seyirciyi tiyatroyla buluşturmayı amaçlayan Devlet Tiyatroları Anadolu turnelerine büyük önem veriyor.
            Son yıllarda artan boşanma olaylarına çok iyi ayna tutan bu oyun, işleyiş ve konu olarak seyirci merakını zirvede tutacak ve izleyici tarafından hem beğenilecek hem de izleyenlerin kendi hayatlarında yapacak olduğu hataların önüne geçecektir.
            Aynı zamanda toplumda kadına karşı var olan algı biraz olsun değişecek ve bir kadın nasıl bir caniye dönüşerek, beraber bir hayatı paylaşmış olduğu adamı pişirmeye kalkacağını sorgulatacaktır.
            Dekor tasarımını Ufuk Üsterman’ın, kostüm tasarımını İnci Kangal Özgür’ün, ışık tasarımını Hakan Özdemir’in ve dramaturgluğunu Özcan Özer’in yaptığı eser, izleyenlere sanatın büyülü dünyasında eğlence dolu anlar yaşatacak…
 
                                                                                  İyi Seyirler….
 
 
Editör: Haber Merkezi