Koçak,“İyi Parti olarak çirkin siyasetten uzak duracağız”

İyi Parti İl Genel Meclisi Adayları basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.Kahvaltıda konuşan İyi Parti GİK üyesi ve İGM 1. Sıra adayı Alper Yağcı, “Milletin arasına fitne ve fesat sokarak elde edilen başarı bizden uzak olsun” dedi.

Katılım Yoğun oldu

Trio Cafede düzenlenen kahvaltıya İyi Parti GİK üyesi ve İyi Parti İl Genel Meclisi birinci sıra adayı Alper Yağcı, İyi Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya, Merkez İlçe Başkanı Okşan Ulusoy,Afyonkarahisar Belediye Başkanı Dr.Mahmut Koçak,İGM ikinci sıra adayı İsmail Kumartaşlı,Üçüncü sıra adayı Nazife Lafçı,Dördüncü sıra adayı Yusuf Arslan, beşinci sıra adayı Nazife Ünal ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Ötekileştirici siyasetten uzak durduk

Kahvaltının açılış konuşmasını yapan İyi Parti GİK üyesi İGM Birinci sıra adayı Alper Yağcı, İyi Parti olarak kirli siyaset yapmaktan her zaman uzak durduklarını ifade ederek; “İl Genel Meclisi adayı arkadaşlarımızla beraber bilgi birikimimizi köy ziyaretleri yaparak paylaşıyoruz.Milletin arasına fitne ve fesat sokarak elde edilen başarı bizden uzak olsun bir tek ak partili arkadaşının izzetine laf edersem dilim kurusun. Bir tek MHP’li kardeşimin izzetinelaf edersen iyi parti kapatılsın diyen kadirşinas insan Meral Akşener’in partisinde siyaset yapma şerefine nail olan insanlarız. İlk defa bir seçimde iş adayların bilgi birikimi ve yapacakları projelerden çıkıp propaganda havasına dönüşmüş, seviye yerlereinmiş bir seçim yaşıyoruz. BaştaGenel Başkan Akşener olmak üzere başkanlarım ve biz ötekileştirici ayrıştırıcı bir siyaset yapmaktan her zaman uzak durduk. Durmayada devam edeceğiz”dedi.

Şerefli bir Türk Gazisi var listemizde

İyi Partinin listesine eleştiri yapanlara da cevap veren Yağçı; “Daha dün bir belediye başkanı aday arkadaşımız listelerinde dağdan inme adayların olduğunu söyledi.Biz isteriz ki herkes projelerini anlatsın. Onların tabiriyle dağdan inme bir adayımız var.Dağlarda çarpışmış terörle mücadele etmiş Gazi İsmail Kumartaşlı İl Genel Meclisinde şerefli bir Gazi olarak listemizde keşke her siyasi parti aynı duyarlılığı gösterse”dedi.

Suyu olmayan köyler var

İGM adayları olarak köy ziyaretlerini sürdürdüklerini ifade eden İGM adayı Yağcı: “Adayları olarak Afyonkarahisar’a bağlı tüm beldelere ziyaretlerimizi gerçekleştirerek yeni oluşacak İGM adına destek istedik. Dertlerini dinledik neler yapılabilir adına cevap aradık. Yapabileceğimiz destekleri anlattık. Ne yazık ki yıllarca Orman ve Su İşleri Bakanı Afyonkarahisarlı olduğu halde bile kasaba ve köylerde halen ciddi bir şekilde su sıkıntısı yaşandığını gördük. Kızıldağ köyüne gittiğimizde bu çağda bile köyün yarısında bir gün diğer yarısını ikinci gün su verildiğine şahit olduk. Kızıldağ köyünün civarındaki aynı köylerde de yıl 2019 olduğu halde bile sorun yaşanıyor.”dedi.

Gazi olarak yarım bıraktım, şehit olarak tamamlamaya hazırım

Alper Yağcı’dan sonra İGM ikinci sıra Adayı İsmail Kumartaşlı’da liste eleştirilerine sert cevap verdi. Kumartaşlı: “Türkiye Cumhuriyeti Gazisiyim Mustafa Kemal Atatürk’ün askeriyim.Vatanım ve bayrağım için yaralandım. EğerDevletimtekrar görev verecek olursa bana Güneydoğu’da Gazi olarak yarım bıraktığım işi her zaman şehit olarak tamamlamaya hazırım. Şehit anne ve babalarımızın desteğiyle il Genel Meclisine aday oldum ama siyaset bilmediğimiz bir iş hiç değilmiş çirkin hitamlara maruz kaldım.Bizim amacımız Afyonkarahisar’a hizmet etmek sadece” şeklinde konuştu.

Bizim tek amacımız var Afyonkarahisar’a hizmet

Programın kapanış konuşmasını yapan İyi Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak da Belediye Başkan adaylarımız ve Belediye Meclisi üyelerimizle milletin yüzünü güldürmeye geliyoruz. Kimseyi karalamadan lekelemeden vatandaştan hicazet istiyoruz. Ben Afyonkarahisarlarınmutlaka yönetimi iyilere teslim edeceklerini düşünüyorum.Bu seçim gerçekten farklı bir seçim hiçbir seçim bu kadar kirlenmemişti.Şu anda Afyonkarahisarımızda bile bizi kötülemek adına geceleri bildiri dağıtmaya devam ediyorlar. Bu kişiler mobeseleretakılmış haklarında yasal işlemler başlatıldı. Vatandaşlarımız bu karalama kampanyası yapan insanların Türkçe bile bilmediklerini söyledi. Bunları kim yapabilir ya Güneydoğuda askerimize, polisimize moral çalışmasına adına yaptığımız projelerden rahatsızlık duyan teröristler veya macur diye tabir ettiğimiz gurupları milletin parası ile çalıştırarak bize karşı kullanıyorlar. Bu millet ahlaksız siyasete son vermek için 31 Martı fırsat bilmeli. Bizim tek amacımız var Afyonkarahisar’a hizmet.”şeklinde konuştu.>>Mehmet Karakaş

Editör: Haber Merkezi