Koçak, Fenerlilerin iftarında
Kalbinde Fenerbahçeyi Yaşatanlar Afyonkarahisar Temsilciliği, 19.07.2013 Dünya Fenerbahçeliler günü dolayısıyla iftar yemeği verdi.
Düş Sokağı Kafe’de gerçekleşen iftar yemeğinde 60 Fenerbahçe taraftarı hazır bulundu. Eski Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı ve eski milletvekili Mahmut Koçak’ın davetli olarak katıldığı iftarda Kalbinde Fenerbahçeyi Yaşatanlar Afyonkarahisar Temsilciliği ve taraftarlar Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü doyasıya kutladı.
 “ANLAMLI BİR İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARADA OLDUK”
Kalbinde Fenerbahçeyi Yaşatanlar Afyonkarahisar Temsilcisi İsmail Sagun, “Dünya Fenerbahçeliler gününün böyle bir mübarek güne denk geldiği için de ayrıca mutlu olduk. Kardeşlerimizi topladık, anlamlı bir iftar yemeğinde bir arada olduk. 60’dan fazla kardeşimiz katıldı, işlerinden dolayı gelemeyen kardeşlerimiz de var. Burada Afyonlu çocuklarımız da var, Afyon Kalbinde Fenerbahçeyi Yaşatanlar grubumuzun üyeleri de var” dedi.
“ŞAMPİYONLAR LİGİNE TEKRAR KATILACAĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM”
Fenerbahçe taraftarı Soner Çakır da yaptığı açıklamada, 19.07.1907 tarihinde kurulan kulübümüz için arkadaşlarla düşündük, bir iftar yemeği verelim diye. Hep beraber toplandık ve bütün renktaş arkadaşlarımızla burada iftar yemeğinde birleştik. Her Fenerbahçeli kardeşim gibi şampiyonlar ligine tekrar katılacağımız için mutluyum. Gönül destek verdiğimiz Fenerbahçe’nin her zaman arkasındayız.” Dedi.
CARDOZO’NUN TRANSFERİNE KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR
İftar yemeği sonrasında 3G ile Fenerbahçe’ye adaylığı söz konusu olan Sadettin Saran ile görüşen Kalbinde Fenerbahçeyi Yaşatanlar Afyonkarahisar Temsilcisi Sagun ve eski vekil Koçak, Saran’a Cardozo’nun Fenerbahçe’ye transferinin gerçekleşip gerçekleşmediğini sordu. Saran da verdiği bilgide Cardozo’nun geleceğinin haberini aldığını önümüzdeki günlerde Cardozo’ya kavuşacaklarını kaydetti. Fenerbahçe taraftarlarının tribüne çevirdiği ortamda konuşmanın ayrıcalığına değinen Mahmut Koçak ise kendisinin de Fenerbahçeli olduğunu ve Dünya Fenerbahçeliler gününün tüm Fenerbahçeliler kutlu olmasını diledi. Koçak ayrıca bir Afyonkarahisarspor’un var olmamasını da üzüntüyle karşıladıklarını belirterek, “Afyonkarahisarspor olsaydı şimdi onun için de böyle sevinirdik, kutlamalar yapardık” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi