KOÇAK: DEDİKODULARA İNANMAYIN
Mahmut Koçak, son günlerde kendisi hakkında yazılan haber ve dedikodulara cevap niteliğinde sosyal paylaşım sayfasında bir açıklama yaptı.
İŞTE KOÇAK’IN AÇIKLAMASI…
Değerli dostlarım, son zamanlarda gazetelerimizde benimle ilgili doğru yanlış birçok haber, analiz çıkıyor. Gazeteciler gazetecilik görevini yapacak, siyaset ve devlet adamları da görevlerini yapmaya devam edecekler. Anlayışla karşılayacağız. İftira ve yalan haber dışında tab iki. Onlarla ilgili kanuni takibat yaptırdığımı bilmenizi isterim.
“Afyonkarahisar halkı beni nerede görmek isterse ben o göreve seve seve gelirim, benim patronum hemşehrilerimdir” dediğim günden beri sizlerin teveccühü onlarca aday ismi varken hergün beni araştırmak, analiz etmek mecburiyetinde bıraktı birilerini.
Tekrar ediyorum ben zaten hizmet ediyorum haftasonu Afyonkarahisar gençliği ile savunuculuk, lobicilik, katılımcılık eğitimi yaptık, şimdi ankara apm de 15 üniversitenin siyaset bilimi ve uluslar arası ilişkiler öğrencileri ile siyaset stajında siyasi parti genel merkezlerini, türk dış siyasetinin önemli kurumlarını, medyamızın Ankara temsilcilerini buluşturuyor, gençliğimizin doğru yetişmesine vesile oluyorum. Afyonkarahisar sosyal ve kültürel hayatı için imkanlarım dahilinde projelerim var uygulayacağım, Ankara ve Türkiye sathında da projelerim var hazırlıklarımı devam ettiriyor sırası ve günü geldikçe uyguluyorum. İlla belediye koltuğuna, illa bir tabelaya ihtiyaç duymadan hastalarımıza, kalacak yeri olmayan çaresizlerimize, Ankara da danışacak bir kapı arayan hemşehrilerimize yetişmeye çalışıyorum. Öyleyese dert nedir?
Neden Mahmut Koçak?
Kötü bir insan mı?
Kötü olsa kamuoyu anketlerinde ilk sırada çıkar mı bu insan?
O zaman iyi bir insan olarak toplum hafızasına kaydetmiş, hizmetlerinden, çalışkanlığından memnun, hemşehrilerine ve memleketine olan bağlılığından memnun insanlarımız demek ki.
Şimdi başka bir soru soralım, halk memnunsa memnun olmayan kim?
Rant çevrelerimi, Afyonkarahisarın fazi lobisi mi?
Seçilecek yerler halk adına seçilecek. Halk kendine en güzel hizmet edeni ve edeceği seçecek. Bırak halk seçsin kimi isterse. Neden halkın doğrudan seçmesinden rahatsızlık duyulur? Neden halkın kafası bilgiymiş gibi dedikodularla karıştırılmaya çalışılır.?
Değerli dostlarım, yazan yazsın çizen çizsin. Biz birbirimizi 25 yılı aşkın zamandır tanıyoruz. Bürokrasi de, özel sektörde, milletvekili olarak, sivil toplum ve düşünce kuruluşlarında her yerde beni test edip onayladınız. Ben size minnettar olduğumu her yerde ve her zeminde söylüyorum. Ve sizleri çok seviyorum.
Aslı olmayan dedikodu ve haberleri değil lütfen benim yazdığım yazılara itibar edin. Ben sizlere her şeyi yazıyorum. Şu an söylenecek birşey yok. Kararlarımı sizleri dinleyerek alıyorum ve bitirmem gereken birkaç projem var onları hızla tamalamaya çalışıyorum.
Koltuk derdinde değilim. Koltuk için her türlü hokkabazlığı yapanlardan da olmadım. Ne 2007, ne 2009 yerel, ne de 2011 genel seçimlerinde sevenlerim istemesine rağmen hiçbir talebim olmadı. Adım adaylar, arasında geçmedi, seçim kurulu listesi herkesin ulaşabileceği kolaylıktadır.
Biz koltuk sevdalısı olsak gelen öneri ve teklifleri o günlerde değerlendirirdik. Üç günlük dünya menfaati için yolsuzluk usulsüzlük ahlaksızlık gibi işlerden hep uzak kaldım. Kolay değil 25 yıl devlette ve siyasette bulunacak yüz kızartıcı bir işten sorgu dahi görmeyeceksin. Hepsi de üst görevler. Görüyoruz bugün 3-5 yıl yetkili olanların yolsuzluk ve usulsüzlük zaafına düştüklerini, kirlendiklerini. Liderlerinin, partilerinin adlarını yıprattıklarını görüyorsunuz.
Onun için sizlerle yürüdüm sizlerle yürümeye devam edeceğim.
Hizmet ediyorum, milletin dualarını almaya devam edeceğim.
Gerisi allahın takdiridir.
“görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler”
Editör: Haber Merkezi