Koçak, “Başkanımız sanayimizin olmazsa olmazı”

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban; 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak Başkanlığında, Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette Bekir Koçak, Geçen dönem içerisinde 2. Küçük Sanayi Sitesi'nin büyük bir gelişim hamlesine girdiğine dikkat çeken Başkan Bekir Koçak, hizmetlerin artarak devam etmesini temenni etti. Bekir Koçak; " Sağ olsun Başkanımız, yıllardır ihmal edilen alt ve üst yapı sorunumuzu gidererek sanayimize sahip çıktı ve güzelleştirdi. Bölgeye yapılan yatırım sayesinde esnafımızın gerek iş potansiyelimiz arttı, gerekse de hizmet kalitesinin çıtası yükseldi. " diye konuştu. Başkan Çoban’ın her zaman yanında olduklarını dile getiren Koçak; “Başkanımız sanayimizin olmazsa olmazı” diye konuştu.

Sanayi esnafının teveccühüne layık olmak için bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışmaların artarak devam edeceğine dikkat çeken Başkan Burhanettin Çoban ise; şu ana kadar sanayi esnafına ne söz verdiyse fazlasını gerçekleştirdiklerini sadece geçen dönem 2. Küçük Sanayi Sitesi'ne 5 milyon lira civarında yatırım gerçekleştirdiğini hatırlattı. Başkan Çoban ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklarına teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi