KOÇAK, AKTİF SİYASETE Mİ DÖNÜYOR?
Afyonkarahisar eski Milletvekili Dr. Mahmut Koçak, Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Süleyman Akagündüz’ü ziyaret etti.
Dernek binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Afyonkarahisar eski Milletvekili Mahmut Koçak, Afyonkarahisar’daki muhtarlar ile sürekli telefonla görüştüğünü ancak yüz yüze oturup sohbet edemediğini söyleyerek, “Bundan dolayı Afyonkarahisar’daki muhtar arkadaşlarımız ile uzun süren bir dostluğumuz. Bu yüzden hem kendilerinin varsa sıkıntılarını dertlerini dinlemek istedim. Şuanda bir siyaset için gelmedim. Benim siyasetimde dostluk var. Gündemimde de siyaset yok” dedi.
“Koçak Afyonkarahasirspor’u dünyaya duyurdu”
Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Süleyman Akagündüz ise, geçmiş dönemde gerek Afyonkarahisar’a gerekse Afyonkarahisarspor’a yaptığı hizmetlerden dolayı Koçak’a teşekkür etti. Afyonkarahisarspor’un şuan ki sıkıntılı dönemine ve ligden çekilmesini değinen Akagündüz, “Sayın eski Milletvekilimiz Mahmut Koçak, Afyonkarahisarspor’u dünyaya duyurdu. Bundan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Ancak şimdilerde ise sahip çıkan yok. Bugün ligden çekildi yarın kapanacak” diye konuştu.
“Mahallemdeki bir vatandaşımızın ameliyatını para almadan yaptı”
Kayadibi Mahallesi Muhtarı Ahmet Şen ise ziyaret sırasında, Dr. Mahmut Koçak’ın kendisine büyük iyiliği olduğunu söyleyerek, “Değerli hocamız benim mahallemdeki bir vatandaşımız maddi sıkıntılar içerisinde olduğundan dolayı ameliyat olamıyordu. Bu konuyu hocamıza ilettiğimde hiç tereddütsüz kabul etti ve ameliyatını para almadan gerçekleştirdi. Ben de buradan sizlerin vasıtası ile teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Editör: Haber Merkezi