Kocacan, “Seçimler 2023 yılının Haziran ayında yapılacaktır”

Milliyetçi Hareket Partisi, ‘MYK, MDK, İl Başkanları ve Belediye Başkanları Geleneksel İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nı değerlendiren İl Başkanı Mehmet Kocacan, 2023’e hazırlık için verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Kocacan, “Geçtiğimiz hafta Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin başkanlığında İl Başkanları ve Belediye Başkanları Geleneksel İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdik. Toplantımızda, teşkilatların ve üyeliklerin yeniden gözden geçirilmesi, Türkiye gündemi ve 2023 hedefleri ele alınmıştır. Burada en önemli olan konulardan biri de 100 maddelik anayasa taslağının hazır olduğu ancak ana maddelerin diğer bölümlerinin Cumhur İttifakı tarafından gözden geçirilerek, anayasa ile ilgili kısımları amir hükümlerine bağlı kalmak şartıyla görüş alışverişinde bulunarak tamamlanması sağlanacak. Partimiz ve MHP Afyonkarahisar teşkilatımız açısından verimli bir toplantı olmuştur”

“Seçimler 2023 yılının Haziran ayında yapılacaktır”

Muhalefet partilerin erken seçim ile ilgili söylemlerine de yanıt veren Başkan Kocacan, seçimlerin zamanında yani 2023 yılının Haziran ayında yapılacağını söyledi. Başkan Kocacan, “Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi toplantı da bir kez daha erken seçim ile ilgili tavrını dile getirdi. Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi 2023 yılının Haziran ayında yapılacaktır. Başta CHP olmak üzere diğer partilere boşuna hayal kurmasınlar. Cumhur İttifakının gündeminde erken seçim diye bir gündem yoktur. Cumhurun ve Cumhur İttifakı’nın ortak iradesi nettir, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi 2023 yılının Haziran ayında yapılacaktır”

“MHP, Anıtkabir ile Kocatepe arasına çekilmiş çelikten bir halattır”

Başkan Kocacan, “Milliyetçi Hareket Partisi geçmişte olduğu gibi her zaman siyasi çizgisinden ayrılmadan ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen Genel Başkanımızın anlayışı ile aynı felsefe de devam edeceğiz. Devlet göz ardı edilmeyecek. Millete duyarsızlık yapılmayacak. Dava asla yad ellere bırakılmayacak. Sayın Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi, ‘MHP, Anıtkabir ile Kocatepe arasına çekilmiş çelikten bir halattır. MHP hazımsızlığı ancak hüsrandır’ sözlerini tekrar hatırlatmak isteriz”

Editör: Haber Merkezi