Kocacan, “MHP olarak Gazilerimizin her zaman yanındayız”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Kocacan ve il yönetiminden Osman Gürışık, Recep Yaman ve Engin Deniz, Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı'yı, Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur’u ve Afyonkarahisar Gazeteciler Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt’u ve yönetimini ziyaret ettiler.

Kocacan, “MHP olarak Gazilerimizin her zaman yanındayız”

Gaziler Haftası nedeniyle MHP heyetinin ilk ziyareti Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği oldu. MHP Heyeti, Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetimi tarafından karşılandı. Gaziler Haftasını kutlayan MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, “19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal etmiş tüm Gazilerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Bu vatana bedelini ödemiş ve Gazilik haklarının verilmesini umutla bekleyen 20 bine yakın kardeşimizin yanındayız. Terörle mücadele esnasında yaralanıp da Gazi sayılmayan kahramanların mağduriyetlerinin giderilmesi için parti olarak verdiğimiz kanun teklifinin arkasında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Gaziliğin oranı, yüzdesi olmamalıdır. Gaziler yalnız değildir, sahipsiz değildir, ümitsiz değildir, çaresiz değildir. Milliyetçi Hareket Partisi onlarla birliktedir” dedi.

Kumartaşlı, “Bu bayrak ilelebet dalgalanacaktır”

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı, “Bayrağımızın dalgalanabilmesi için memleketimizin birlik ve beraberliği için canlarını vermiş olan aziz şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Gaziler olarak biz hep şunu söylüyoruz, ‘Devletimiz bize görev verirse gazi olarak yarım bıraktığımız işi şehit olarak tamamlamaya her zaman hazırız’. Bizim birlik ve beraberliğimiz hiçbir zaman bozulmayacaktır. Bu bayrak ilelebet dalgalanacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin de her zaman yanımızda olduğumuzu bilmekteyiz” diye konuştu.

Kocacan, güven tazeleyen yönetime başarılar diledi

Geçtiğimiz günlerde babası vefat eden Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur’a da taziye ziyaretinde bulunan MHP Heyeti daha sonra Afyonkarahisar Gazeteciler Derneğini ziyaret etti. Heyet burada, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Akar, Mehmet Emin Güzbey, Ahmet Tunca, Hakan Dilek, Ömer Elçi ve Hakan Dilek ile bir araya geldi. Ziyarette yerel basının ilimizdeki önemine değinen Başkan Kocacan, geçtiğimiz günlerde yapılan seçim ile güven tazeleyen dernek yönetimine başarılar diledi.

Küçükkurt, “Basına ayrı bir önem veriyorsunuz”

Türk siyasetinin önemli partilerinden Milliyetçi Hareket Partisi’nin Afyonkarahisar İl Teşkilatı, ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getiren Afyonkarahisar Gazeteciler Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt, “Son dönemde gerek Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak Bey gerekse sizin başkanlığınızdaki il yönetiminiz basın ile ilişkilere ayrı bir önem veriyorlar. Biz Afyonkarahisar basını ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin Afyonkarahisar İl Teşkilatının arasındaki bu iş birlikteliğinin ve uyumun aynı şekilde devam edeceğine inanıyoruz. Ziyaretiniz içinde teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi