Kitap okuma yarışmasının protokolü imzalandı

  1. yıl 4.'sü düzenlenecek "Bir Bilenle Bilge Nesil" Projesi Kitap Okuma Yarışması için Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Arslan arasında protokol imzalandı.

Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube öncülüğünde, orta öğretim düzeyindeki öğrencilere, hem okuma hem de yazma kültürünü kazandırmak amacıyla düzenlenen "Bir Bilenle Bilge Nesil" Kitap Okuma Yarışması, bu yıl yine Afyonkarahisar Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destekleriyle gerçekleştirilecek.

2019-2020 eğitim öğretim yılı içerisinde, daha sonra açıklanacak takvim doğrultusunda, dördüncüsü düzenlenecek yarışmanın protokolü, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Arslan arasında Başkanlık makamında imzalandı.

35 BİN KİTAP DAĞITILACAK

  1. ilgili Başkan Mehmet Zeybek'e bilgi veren Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Arslan, Afyonkarahisar merkez okullarını kapsayan protokol çerçevesinde, bu yıl 35 bin kitabın dağıtılacağını ve geçen yıllardan edindikleri tecrübeler ışığında, en az 7-8 bin öğrencinin katılımını beklediklerini söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise milli ve manevi değerlere bağlı, kişisel ve sosyal yönden gelişmiş, etkin, üretken, topluma faydalı nesiller yetiştirmek adına bu tür projelere çok büyük önem verdiklerini belirterek, protokolün, ilimiz eğitim ve öğretim camiasına ve tüm öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

Editör: Haber Merkezi