Kitap Atölyesinin Beşinci Kitabı " Lev Tolstoy - İnsan Ne İle Yaşar " Oldu

Gençlik projeleri destek programı (2020-1) kapsamına TC Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve yürütücülüğünü Afyonkarahisar Girişimci Genç Liderler Derneğinin yaptığı "Lider Genç Kitap Kahve " projesi kapsamında KİTAP ATÖLYESİNİN beşincisi gerçekleştirildi.

Girişimci Genç Liderler Derneği'nin yürüttüğü KİTAP ATÖLYESİNİN beşincisi Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Şube Müdürü İsmail KILINÇ'ın daveti üzerine Afyonkarahisar Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi.

Atölyenin beşinci kitabı Lev Tolstoy - İnsan Ne İle Yaşar oldu.

Atölyenin başlangıcı kahvaltı eşliğinde Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Behlül BEŞEN tarafından gerçekleştirildi. Ayrıca, gönüllü ekibine derneğin yürütücüsü olduğu Lider Genç Kitap Kahve Projesinden bahseden BEŞEN konuşmasında "Her geçen gün artan ve yenilenen gönüllü ekibiyle bir araya gelmek bizler için çok özel. Atölyenin devamında önemli rol oynayan gönüllü aktivitesi bizim için kıymetli bir husus. Bu kapsamda kitap okumayı ve tartışmayı seven ayriyetten vaktini kıymetli değerlendirmek isteyen tüm gençlerimizi dernek ofisimize, projemize ve tüm faaliyetlerimize bekliyoruz " dedi.

Atölyenin moderatörlüğü ise dernek Yönetim kurulu üyesi Nalin AYAZ tarafından gerçekleştirildi. AYAZ " Bu atölye biz gençler için çok kıymetli. Fikirlerin istişare edildiği bir ortamda vakit geçirmenin kişisel gelişim açısından önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyorum. Atölyenin devamlılığı için sizin varlığınız ve fikirleriniz bizim için çok önemli. Bu kapsamda şahsım adına atölyenin başlatılmasını sağlayan Girişimci Genç Liderler Derneği başta olmak üzere katılan tüm gönüllü ekibine teşekkürlerimi iletiyorum" diyerek kitaptaki bazı bölümlere vurgu yaptı.
"İki insan arasındaki kötülük sadece birinden mi çıkar ? Kötülük iki taraflıdır. Onun yaptığı kötülüğü görüyorsun ama kendininkine gözlerin kapalı."

Farklı yaş, fikir ve bölümden oluşan gönüllü ekibiyle eğlenceli, akıcı ve bir o kadar da bilgi dolu geçen atölyede her hafta olduğu gibi kıymetli fikirler istişare edildi.

Atölyeye Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Behlül BEŞEN , Dernek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan ERGİN, Dernek Sekreteri Meryem ARACI, Sivil Ve Sosyal İşler Sorumlusu Ali ÖZER, Dernek Basın Sorumlusu Nalin AYAZ, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Tuğçe AKTÜRK ve gönüllüler katıldı.

Editör: Haber Merkezi