Kınamak çözüm değil, kesin ve kati çözümler gerekiyor

Medya Konseyi İl Temsilcisi Mustafa Dağhan, yaptığı yazılı açıklama ile terörü lanetledi. Dağhan, “Kınamanın, lanet etmenin, terörden nefretle bahsetmenin aslında çözüm olmadığını biliyoruz. Artık hükümet ve devlet yetkilileri teröre kesin ve kati çözümler bulmalı diye düşünüyoruz” dedi.  
Medya Konseyi Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mustafa Dağhan, terörü lanetleyerek; “Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nin ana girişinin yakınında, saat 08.45'de içinde çarşı iznine çıkan sivil kıyafetli askerlerin de bulunduğu halk otobüsüne bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi.  Biz artık söyleyecek söz bulamıyoruz. Kınamanın, lanet etmenin, terörden nefretle bahsetmenin çözüm olmadığını biliyoruz. Artık hükümet ve devlet yetkilileri teröre kesin ve kati çözümler bulmalı diye düşünüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilan ettiği ‘Milli Seferberlik’ konusunda her bir fert olarak elimizi taşın altına koymanın, devlete ve hükümete millet olarak yardımcı ve destek olmanın anlayışı içerisinde bulunmamız gerektiğini düşünüyorum” dedi.
ŞANLI BAYRAĞIMIZI DİKME ZAMANI GELMEDİ Mİ?
Provakasyonlara gelmeden, ‘yarar sağlayacağız’ diye zarara uğratmadan terörle topyekün bir mücadele yapılması gerektiğini savunan Medya Konseyi İl Temsilcisi Mustafa Dağhan, şunları kaydett: “Halep, Musul ve Kerkük ile Kandil'e şanlı bayrağımızı dikme zamanı gelmedi mi? 7 düvelle savaşan bu şanlı millet ve peygamber ordusu tüm buraları aynı anda işgal edebilecek güç ve kudrete sahiptir. Artık ne pahasına olursa olsun terörü ve destekçilerini kökünden kazımalıyız. Öyle bir mücadele olmalı ki artık FETÖ, PKK, PYD, DAEŞ gibi terör örgütü isimleri hafızalardan dahi kazınmalı. Kayseri’deki hain saldırı sonrasında şehit olan vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum. Yarılarımıza ise acil şifalar temenni ediyorum.”
 
Editör: Haber Merkezi