Kimse Yok Mu Derneği 172 Çocuğun Kışlık İhtiyacını Karşıladı
Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı kız ve erkek yurtları ile çocuk evleri ve çocuk yuvalarında bulunan 172 çocuğun kışlık giyimleri karşıladı.
Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Çobanoğlu, kentte bulunan çocuk evleri ve çocuk yurtlarındaki çocuklara kar yağmadan mont, kaban, eldiven, kaşkol, şapka ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirtti. Tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlara ellerinden geldiği kadar yardımda bulunduklarını söyleyen Çobanoğlu, yurtlarda kalan çocuklara yapılan yardımlar kendilerini daha çok sevindirdiğini ifade etti. Kimse Yok Mu Derneği olarak her ihtiyaç sahibi vatandaşın yanında olduklarını aktaran Çobanoğlu, “Kimse Yok Mu diyenlere biz varız demeye devam ediyoruz” dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci ise, Kimse Yok Mu Derneği’nin bütün ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için kucağını gönlünü açmış olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: “Geçen Şube Müdürü ile beraberken şöyle dedim, Bizde fakir, gariban yok. Ama kimsesizler var. Yetimler var, öksüzler var. Yani anne baba sevgisinden uzak, bunlara ne yapabiliriz diye beraber değerlendirdik. Biliyorsunuz kış mevsimi başlıyor. Devletimiz her türlü imkanı çocuklarımıza sunuyor ama biz Kimse Yok Mu Derneğinden ekstra iyilik talep ettik. Onlar da çocuklarımıza mont hediye edebiliriz dediler. Bunun doğrultusunda yaş gurubu ve beden ölçüsüne göre belirledik. Bunu yapan Kimse Yok Mu gönüllülerine ben gönülden teşekkür ediyorum.” İhlas Haber Ajansı 
 
Editör: Haber Merkezi