Kılıçdaroğlu’nun Zafer çıkartması
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan seçildikten sonra 4. kez Afyon’a Zafer Haftasında gelecek.
Kılıçdaroğlu 4. kez geliyor
Zafer Haftasında Afyon’a gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun programı netleşmeye başladı. Daha önce 3 kez Afyon’a gelen Genel Başkan Kılıçdaroğlu 25 Ağustos 2013 Pazar günü sabah saatlerinde Afyon’da olacak. Daha önceki ziyaretlerinde genellikle Afyon’un doğusunda bulunan ilçe ve beldeleri ziyaret eden CHP Genel Başkanı bu kez batıda bulunan yerleri ziyaret edecek.
Sinanpaşa’dan başlayacak
Kılıçdaroğlu için iki farklı program hazırlanıyor. İlk program Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan gelmesine göre yapılıyor. Emirdağ kavşağında karşılanacak olan Genel Başkan Afyon’a gelecek. Afyon’da kalabalık bir karşılama töreninden sonra Sinanpaşa, Sandıklı, Dinar, Evciler, Karadilli ziyaretlerinden sonra Şuhut’a geçilecek. İkinci program ise Denizli üzerinden gelinmesine göre yapıldı.
İlk Genel Başkan
İlçe ve belde ziyaretlerinden sonra Şuhut’a geçecek olan Kılıçdaroğlu, Zafer haftası etkinliklerine katılacak. Yapılacak olan etkinliklerden sonra Kılıçdaroğlu Şuhut’tan Kocatepe’ye zafer yürüyüşüne katılacak. 14 kilometrelik Şuhut’tan Kocatepe’ye giden Büyük Taarruz Zafer Yürüyüşüne uzun bir aradan sonra ilk kez bir Genel Başkanı ağırlayacak. Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte onlarca il başkanı ve milletvekili de Zafer yürüyüşüne katılacaklar.
Editör: Haber Merkezi