Kılıçdaroğlu: "En Büyük Acı Mehmetçiklerin Şehit Olması"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar’daki patlamayla ilgili olarak "En büyük acı Metmetçiklerimizin şehit olmasından duyduğumuz acıdır. Acıların en büyüğü olan bu acı yüreğimizi dağlıyor" dedi.
Kılıçdaroğlu, 25 askerin şehit olduğu Afyonkarahisar'daki patlamada nedeniyle yayımladığı mesajda, şehitlere rahmet, yaralı askerlere acil şifa, şehitlerin aileleriyle Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve Türkiye'ye başsağlığı diledi.
Kılıçdaroğlu mesajında şu ifadelere yer verdi.
"Biliyoruz ki en büyük acı evlat acısıdır. En büyük acı Metmetçiklerimizin şehit olmasından duyduğumuz acıdır. Genelkurmay Başkanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre, 25 Mehmetçik Afyonkarahisar'daki patlamada şehit oldu. Acıların en büyüğü olan bu acı yüreğimizi dağlıyor. Bu büyük acıyla yüreklerimizi dağlayan şehit Mehmetçiklerimize rahmet, yaralı askerlerimize acil şifa, şehitlerimizin aileleriyle, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Milletimize, Türkiye'ye başsağlığı diliyor, yaralı askerlerimizin ailelerine de geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum."

-CHP Heyet gönderiyor

Patlamanın ardından CHP heyeti de incelemelerde bulunmak üzere bölgeye hareket ettiği bildirildi.
CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ve CHP Milletvekillerinden oluşan bir heyetin Afyonkarahisar'a giderek taziyede bulunacağı ve temaslar yapacağı belirtildi.
Yurt dışında bulunan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş’ın da proğramını iptal ederek Afyonkarahisar’a hareket ettiği öğrenildi.
Editör: Haber Merkezi