KILIÇDAROĞLU AFYON’DA
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Isparta’dan Ankara’ya dönüş sırasında, Pazar günü akşam saatlerinde ilimize uğradı.
Cumartesi günü yaşanan ve 8 kişinin öldüğü kazadan yaralı kurtulan SDÜ Yalvaç MYO öğrencilerini, tedavi edildikleri AKÜ Tıp ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, yaralı öğrenci ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletti.
Önce bu elim kazada yaşamını yitiren 8 gencimize Allahtan rahmet diliyorum. Yaralılara ise acil şifalar temenni ediyorum.
KILIÇDAROĞLU’NDAN AKP’YE SERT ELEŞTİRİLER
Genel Başkan Kılıçdaroğlu ilk ziyaretini AKÜ Araştırma Hastanesinde yatan yaralı gençlere yaptı. Aydın Milletvekili, Süleyman Demirel Üniversitesi Eski Rektörü Metin Lütfi Baydar, Afyonkarahisar Miletvekili Ahmet Toptaş, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İl Başkanı Yalçın Görgöz ve çok sayıda partili Genel Başkana eşlik etti.
Tek tek odalara girildi, yaralıların sağlık durumları hakkında yetkililerden bilgi alındı. Hastane çıkışında basın açıklaması yapan Kılıçdaroğlu, AKP iktidarını çok sert dille eleştirdi. Konuşması bittiğinde yanımda bulunan Fethi Yaşar, “Vallahi Genel Başkan çok güzel açıklama yaptı. Oldukça sert bir değerlendirmeydi” dedi.
YAŞAR, AFYON’DAKİ İKİ BAŞLILIKTAN ŞİKAYETÇİ
Fethi Yaşar sözü açılınca bir iki konuyu paylaşmak isterim. Fethi Yaşar malum Sandıklı İlçesindendir. 30 yıllık dostumdur. Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığına 2. kez büyük farkla seçilen Yaşar ile uzun uzun sohbet ettik. 29 Ekim’de Yenimahalle’de görkemli bir Cumhuriyet kutlaması hazırlıklarına devam ettiklerini anlattı. Afyonkarahisar CHP çalışmalarını yakından takip ettiğini ve her zaman çalışmalara katkı ve destek verdiğini söyledi. Ve iki başlı siyasetin ilimize ve ilçelere büyük zarar verdiğine değindi. “Biran evvel herkes aklını başına toplasın. Yoksa her geçen gün, CHP Afyon’da kan kaybediyor” uyarısında bulundu.
ÖRGÜTLER GENEL BAŞKANA AYAK UYDURAMIYOR
Kılıçdaroğlu nun ziyaretine dönersek:
Genel Başkan AKÜ sonrası Devlet Hastanesine geçti. Burada yaralıları ziyaret etti. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu ve Dr. Hasan Aslan’dan bilgiler aldı. Genel Sekreterin çay davetini kırmadı. 15-20 dakika çay molası verdi. Çay sonrası ilimizden ayrıldı.
Şimdi bu kadar ayrıntıyı neden yazıyorum? Görünüyor ve biliniyor ki Genel Başkan çok yoğun çalışıyor. Fakat örgütler buna ayak uyduramıyor.
HERKES KENDİSİNİ VEKİL GİBİ GÖRÜYOR
İşte Afyonkarahisar CHP’de yaşananlar. Seçimlere (erken seçim olmazsa) 8 ay var. Afyon’da 2 sene önce başladı vekil çekişmesi. 10-20 kişi kendisine CHP milletvekilliğini layık görüyor. Bunu yaparken ise bulundukları makam ve koltukları hatta yol arkadaşlarını kullanıyor. Merkez İlçe ayrı telden çalıyor. İl Yönetimi başka telden. CHP’nin kuruluşu 9 Eylül’de ayrı kutlanırken, Cumhuriyetin kuruluşu da 29 Ekim’de yine ayrı kutlanmaya hazırlanılıyor. Her ay gruplar halinde Genel Merkeze gidilerek şikayetler. Bireysel hesaplar. Paçadan çekmeler.
Yazık…
BU KAFA İLE GİDİLİRSE SOSYAL MEDYA VEKİLİ OLARAK KALIRSINIZ
Çok yazık böylesi bir tablodan başarı çıkmaz. Çıkmayacaktır.
Herkes aklına başına toplaması lazım. Önce pastayı büyütmek, ekip ruhu ile birlik, beraberlik ve dayanışma altında çalışmak gerekiyor.
Bu kafa ile gidilirse
Herkes vekilliği rüyasında veya sosyal medyada görür.
Bu böyle biline...
Bu vesile ile cumhuriyetimizin 91. Yılı ulusumuza kutlu olsun.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi