Kılıçarslan Belediye Başkanı Çelebi'den TOKİ Müjdesi

Kılıçarslan Beldesinde değişim devam ediyor. Belediye Başkanı Halil Çelebi, kasaba halkına TOKİ konut müjdesi verdi. 30 milyon TL’lik dev yatırımla TOKİ tarafından 135 konutun yapılacağını söyleyen Başkan Çelebi, desteklerinden dolayı MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a teşekkür etti.

Sinanpaşa ilçesine bağlı Kılıçarslan beldesinde değişim ve gelişim tüm hızıyla devam ediyor. Kılıçarslan tarihinde görülmemiş hizmetler, Belediye Başkanı Halil Çelebi döneminde yapılmaya devam ediyor. Başkan Çelebi’nin son müjdesi TOKİ’den geldi. Başkan Çelebi’nin girişimleri ve MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın destekleri ile kasabaya 30 milyon TL’lik yatırımla TOKİ tarafından 135 adet ev yapılacak.

Başkan Çelebi’den Milletvekili Taytak’a teşekkür

En büyük projelerinden biri olan TOKİ projesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi, belediye başkanlığına seçildiği günden bugüne kadar desteklerini esirgemeyen ve TOKİ projesinin hayata geçmesinde en büyük desteği olan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a kasaba halkı adına teşekkür etti. Başkan Çelebi, “Seçim meydanlarından belde halkımıza TOKİ konut projesi ile ilgili vermiş olduğumuz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Kılıçarslan için düşündüğüm büyük projelerimizden birisiydi. Geçtiğimiz yıl belde halkımızdan bu TOKİ çalışması ile ilgili taleplerimizi toplamıştık. Vatandaşlarımız yoğun bir talep gösterdi. Milletvekilimiz Mehmet Taytak Beyinde destekleri ile projemizi hayata geçirdik. Beldemize TOKİ tarafından 135 adet konut yapılacak. Yatırım bedeli ise yaklaşık 30 milyon TL’dir. Belde halkımıza en iyi hizmeti yapmaya devam edeceğiz. Bizi takip edin diyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi