Keskin, “Ücret sendikacılığı değil, hizmet sendikacılığı yapıyoruz”


Memur Sen İl Temsilcisi ve Büro Memur Sen Şube Başkanı Ali Keskin, “Ücret sendikacılığı değil, hizmet sendikacılığı yapıyoruz” dedi.

Memur Sen’e bağlı sendika başkanları, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle Basın Mensupları Dayanışma Derneğini ziyaret etti.
Ziyarete; Memur Sen İl Temsilcisi ve Büro Memur Sen Şube Başkanı Ali Keskin, Sağlık Sen Şube Başkanı Abdülkadir Hız, Diyanet Sen Şube Başkanı Ömer Boyraz, Eğitim Bir Sen 2 Nolu (Üniversite) Şube Başkanı Vehbi Gülseren, Ulaştırma Memur Sen Şube Başkanı Tahsin Hanlı, Bem Bir Sen Şube Başkanı Muhittin OK, Bayındır Memur Sen İl Başkanı Ahmet Koç, Kültür Memur Sen İl Başkanı Adalet Atacan, Genç Memur Sen İl Başkan Vekili Mustafa Cangür Pamuk katıldı.
AFYON’DA BAŞARILI BİR GRAFİK ÇİZİYORUZ
Memur Sen İl Temsilciliğinin ziyaretinde, Basın Mensupları Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Dağhan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Halil İbrahim Kocaerkek, Ahmet Tunca ve Resul Sündük hazır bulundu.
Ziyarette açıklama yapan Memur Sen İl Temsilcisi Ali Keskin, ücret sendikacılığı değil, hizmet sendikacılığı yaptıklarını belirterek, ilimizde sendika çalışmalarının Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu ve oldukça başarılı bir grafik çizdiklerini dile getirdi.
HAKLARIN KORUNMASI ADINA ÇABA GÖSTERİYORUZ
Ali Keskin, “İlimizdeki yetkili Sendika olarak Memur-Sen üyeleri olarak bizler memurların sendikal hakları adına mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu bağlamda sözleşmeli ya da kadrolu tüm çalışanlarımızın haklarının korunması adına çaba gösteriyoruz. 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle sizleri ziyaret ederek hem gününüzü kutlamak hem de tanışmak amacıyla ziyaret gerçekleştirdik. Siz basın mensuplarının bize olan desteğini her zaman görüyoruz. Bundan sonra da ortak çalışmalar ve işbirliğiyle çalışacağımızdan eminim” dedi.
BAŞKAN DAĞHAN TEŞEKKÜR ETTİ
Dernek Başkanı Mustafa Dağhan’da Memur Sen’e bağlı sendika başkanlarının nazik ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, “Doğru yapılan işlerin, doğru yapılan hizmetlerin her zaman destekçisiyiz. Bu minvalde sizlerle işbirliği halinde her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Editör: Haber Merkezi