Kentsel Dönüşüm Dayanışma Derneği’nden Saadet Partisi’ne ziyaret

Afyonkarahisar Kentsel Dönüşüm Dayanışma Derneği Başkanı Serhat Tugan ve beraberindeki heyet Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş’ı ziyaret etti.

Ziyarette Afyonkarahisar’da planlanan Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Dernek Başkanı Tugan, “Afyonkarahisar’daki Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına çalışmalar yaptıklarını ifade ederek İl Başkanı Beytullah Karataş’a İl Başkanlığı vazifesinde başarılar dilediklerini” ifade etti.

Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi; “Gelecek nesiller önceki kuşakların tercihleriyle şekillenen şehirlerde doğarlar. Şehirlerimizin inşası ve dönüşümünü kültürel kimliğimize, medeni, ahlaki ve manevi değerlerimize uygun inşa ederek doğal ve tarihi dokusuna da zarar verilmemesi gerekir.

Afyonkarahisar’ımızın birilerine peşkeş çekilmesine hiçbir zaman müsaade etmeyiz. Yanlışa yanlış diyebilen insanların varlığı her dönem önem arz ediyor.

Bu vesileyle Afyonkarahisar’da planlanan ve planlayanların bile pişmanlık duydukları Kentsel Dönüşümün “Rantsal Dönüşüme” çevrilmemesi adına Saadet Partisi olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”

Editör: Haber Merkezi