KENTİN GÖBEĞİNDEKİ SİLAHLI ÇATIŞMAYA 3 TUTUKLAMA

Afyon’da geçtiğimiz hafta, kentin göbeğinde yaşanan silahlı çatışmanın ardından yakalanarak gözaltına alınan 3 kişinin çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı belirtildi.

22 Temmuz Çarşamba günü iddialara göre haraç isteme yüzünden meydana gelen olayda, araç kiralama üzerine faaliyet gösteren iş yeri sahiplerinden Murat A. ile silahlı çatışmaya giren Enver Savruk (35) isimli şahıs olay yerinde hayatını kaybetmişti. Çatışmanın ardından olayda kullanılan pompalı tüfekle gözaltına alınan Murat A.’nın olayın ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Çatışma esnasında hayatını kaybeden Enver Savruk’un olay esnasında Murat A.’nın iş yerine 12 el ateş ettiği belirtilirken, Murat A.’nın ise pompalı tüfekle 3 el ateş ettiği ve kurşunlardan birinin Enver Savruk’un koluna, birinin göğsüne, üçüncüsünün ise kafasına isabet ettiği öğrenildi. Savruk’un aldığı kurşun yaraları ile hastaneye götürülürken ambulansta hayatını kaybettiği belirtildi.

Öte yandan, Murat A., ile birlikte olayda Gökhan Ö. ve ismi henüz belirlenemeyen bir kişinin daha tutuklandığı öğrenildi.iha-mynet

Editör: Haber Merkezi