KENT MERKEZİNDE AYNI ANDA 2 FARKLI YANGIN

Afyonkarahisar  Merkez ,sabah saatlerinde Ayaktekke Camii karşısı ,Mecidiye mahallesinde ve Dairecep mahallesinde çıkan 2 yangın ile uyandı.
 
Edinilen bilgiye göre Dairecep mahallesinde 2 katlı ahşap binada oturan Suriye’li vatandaşlar tarafından çıktığı idea edilen yangın sonrası ev kullanılamaz hale geldi. Çıkan yangın sonrası İtfaiye ekiplerinin anında müdahalesi sonrası yangın 1.5 saat sonra kontrol altına alınabildi. İtfaiye ekipleri daha ilk yangını söndürmeden 2. Yangın ihbarı ise yine aynı bölge olan ;”Mecidiye mahallesi” Ayaktekke Camii karşında bir apartmanın kazan dairesinde meydana geldi.
 
Yangın muhallerine her ihtimale karşı 112 acil servis ambulansı sevk edilerek hazır hale getirildi.Polis’in güvenlik önlemi aldığı yangın bölgelerinde Sabah saatler 08:00 ‘da aynı dakika içinde 2.yangın haberi sonrası itfaiye anında 2. Yangın yerine bir ekip daha yönlendirdi.Çıkan yangınlar’da  büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, Polis çıkan yangınlarla ilgili olarak geniş çapta soruşturma başlattı.
HABER VE RESİMLER: A HABER AJANS ( A.U )
 
Editör: Haber Merkezi