KENT KONSEYİ'NDEN MUHTEŞEM SERGİ

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Kültür-Sanat Çalışma Grubu tarafından düzenlenen Ressam Mustafa Uyar'ın resmi sergisi Atatürk Kültür Merkezi Sergi Salonu'nda açıldı.
          Kültürel ve sanatsal etkinliklerine bir yenisini daha ekleyen Kent Konseyi Kültür-Sanat Çalışma Grubu, Ressam Mustafa Uyar'ın yağlı boya resim çalışmalarından oluşan muhteşem bir sergiyi sanatseverlerle buluşturdu. 62 adet resmin sergilendiği serginin açılışı, Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir, Kültür-Sanat Çalışma Grubu Başkanı Ünal Özdoğan ve protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.
          30 Nisan Cumartesi gününe kadar açık kalacak serginin açılış programına ilgi yoğun olurken, natürmort ve portre resimlere hayran kalan sanatseverler Ressam Mustafa Uyar'ı tebrik etti. Sergi öncesinde, Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri tarafından ney ve müzik dinletisi sunuldu. Dinletinin ardından, Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten tarafından konservatuvar öğrencilerine çiçek verildi. Ressam Mustafa Uyar'a ise Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir tarafından çiçek takdim edildi.
 
Editör: Haber Merkezi