Keçiören Belediye Başkanı Ak Valimiz Yıldırım’a Nezaket Ziyaretinde Bulundu.

Kongre merkezi haline gelen ilimizde ‘Performans ve İstişare’ eğitimini gerçekleştiren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Valimiz Aziz Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulundu.
 
8-11 Aralık 2016 tarihleri arasında Anemon Termal Otel’de gerçekleştirilecek olan eğitim için ilimize gelen ve Valimiz Aziz Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulunan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a Belediye Başkanı Yardımcıları, Belediye Meclisi Gurup Başkan Vekilleri ve üyeleri ile daire müdürleri eşlik ettiler.
 
Konuklarını makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Aziz Yıldırım, Afyonkarahisar’da birçok güzelliklerin ve önemli değerlerin olduğunu hatırlatırken; “Afyonkarahisar, Jeotermal gibi çok önemli bir değere sahiptir. Bu değeri en iyi şekilde hemşerilerimizin ve misafirlerimizin faydasına sunmaktayız. İlimiz için büyük bir kazanım olan termal otellerimiz ve diğer imkânlarımız sayesinde il dışından ve hatta yurt dışından misafirlerimizi ilimizde ağırlamaktayız. Bu da bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir.” dedi.
 
Eğitimlerin, toplantıların ve buna bağlı olarak birlikte alınan kararların önemine de değinen Valimiz Aziz Yıldırım; “Hizmet içi eğitimler ile performans artırma ve öğretici eğitimler kurumların hizmet kalitelerini yükselterek kurum çalışanlarının işlerine olan motivasyonlarını arttırmaktadır. Bu eğitimlerin yerinde ve önemli olduğunu düşünüyor, bu tür organizasyonlara Valilik olarak destekte bulunacağımızı belirtmek istiyorum. Ayrıca ev sahipliği yapmaktan memnun olduğumuz bu tür organizasyonları gerçekleştirirken, misafirlerimize termal imkânlarımızdan faydalanmalarını tavsiye ediyorum.” dedi.
 
Valimiz Aziz Yıldırım misafirleriyle yakından ilgilenirken konuklar, misafirperverliğinden ve güler yüzlülüğünden dolayı Valimiz Yıldırım’a teşekkür ettiler.
Afyonkarahisar’a daha önce geldiklerini, bu ve bunun gibi organizasyonlarla Afyonkarahisar’ın doğal güzelliklerinden ve ulusal anlamda tanınır lezzetlerinden faydalandıklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Afyonkarahisar’ın çok güzel ve sürekli gelişen bir şehir olduğunu belirtti. Afyonkarahisar’a her geldiklerinde güzel anılar ve kazanımlarla ayrıldıklarını belirten Belediye Başkanı Ak, bu ortamın sağlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirtti.
Karşılıklı bilgi alış verişinin gerçekleştirildiği ziyaret hatıra fotoğraflarının çekimi ile sona erdi.
 
Editör: Haber Merkezi