KAYSERİ`DEKİ TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUZ

            Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerleri taşıyan bir halk otobüsüne, Erciyes Üniversitesi yerleşkesi önünde bombalı araçla saldırı düzenlendi. Türk Silahlı Kuvvetleri, 13 askerimizin şehit olduğunu, 48 askerimizin ise yaralandığını açıkladı.
            Daha geçtiğimiz hafta İstanbul’da meydana gelen terör saldırısını göz önüne aldığımızda Türkiye, terör örgütlerinin cirit attığı, bomba yüklü araçların rahatça şehirlerin en kalabalık yerlerinde dolaştığı ve korku siyasetinin egemen olduğu bir atmosfere sürüklenmiştir.
            Üst üste yaşanan bu saldırılar, ülkedeki güvenlik ve istihbarat zaafını maalesef bir kez daha ortaya koymuştur. Henüz yaşanan hain saldırı ile ilgili kamuoyu tatmin edici şekilde bilgilendirilmemişken, siyasi iktidar her zaman olduğu gibi jet hızıyla yayın yasağı getirerek halkın bilgi edinme hakkını ihlal etmektedir. Yetkililerin bir an önce toplumumuzun kafasındaki soru işaretlerini gidererek, saldırının bütün sorumlularını yargı karşısına çıkarması gerekmektedir.
            Eğitim-İş olarak, nereden ve kimden gelirse gelsin terör bir insanlık suçudur diyor, emperyalizmin güdümündeki terör örgütlerinin her türlü insanlık dışı yol ve yöntemleri deneyerek gerçekleştirdikleri bu katliamı bir kez daha kınıyor ve lanetliyoruz. Tüm ulusumuza başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.
 
Ümit KILÇAR
Yönetim Kurulu Bşk.
Afyonkarahisar İl TemS. Bşk
Editör: Haber Merkezi